View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 31 iul 2010, 18:08:39
molive's Avatar
molive molive este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 09 nov 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 51
Dieta: hipocalorica
Date: 162cm, 88kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal Molive - Pentru o viata sanatoasa!

Buna tuturor!

Azi m-am hotarat ca de maine sa incep o dieta serioasa. Am aproape 38 ani, 1.60 si...din pacate 87kg. As vrea sa dau jos muuulte kg- dar -de data asta voi avea rabdare cu ele...deci - ca prim target: 80kg. Sper sa reusesc...si cu ajutorul vostru sa trec peste ''atacurile'' de foame care ma mai pandesc uneori.
Dieta la care m-am gandit e simpla: voi manca pui cu legume, salate, ciorbe de legume si voi avea si o masa de fructe. Maine, duminica fiind, am sa am timp sa-mi pregatesc cate ceva, astfel incat sa nu ma dau batuta de lipsa de alimente.Cred ca as putea sa zic ca e o dieta hipocalorica. Sper din suflet sa reusesc.Important e sa devina rutina.

Va astept cu drag in jurnalul meu sa-mi spuneti parerile voastre despre dieta mea... voi posta zilnic ce mananc- as ama puteti sfatui ce si cum...

Sa ne auzim cu bine!

PS : sunt fericita ca in sfarsit am avut curajul sa pornesc la drum alaturi de voi
molive, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1776 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1259 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]