View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 09 sep 2009, 15:34:53
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Post Jurnal <Mirabella>

Buna ziua ,tuturor!
Am decis sa imi fac si eu un jurnal, pentru ca , imi va fi mult mai usor ca sa slabesc cu ajutorul vostru.
Ma numesc Mirabela, am 17 ani. ... Am inceput sa iau in greutate de la varsta de 14-15 ani ... Atunci nu imi prea dadeam seama,toata lumea imi spunea ca este ceva normal.. Normal ar fi fost sa ma ingras cateva kg pentru ca asa este in adolescenta,dar eu depasisem de mult greutatea indicata pentru inaltimea mea...
La sfarsitul clasei a 7, cantaream 68kg ,la 1.59. Atunci am vazut la televizor,niste prafuri si pastile , care ,,slabesc'' .Am sunat la numarul care era afisat acolo.. Imi spunea sa las un msj si ma suna ei... Le-am lasat msj , le-am spus ca as dori sa slabesc. A doua zi m-au si sunat. Dupa cateva zile de cand m-au sunat, am fost in Resitza (eu si mami meu, eu sunt din Csb) ,ca sa ma vada, si sa-mi dea pastilele si prafurile pentru a slabi. Acolo a inceput sa ma masoare si sa ma cantareasca. Toate acele porcari au costat in jur de 700lei (7mil pe atunci) Am luat acele prafuri si pastile timp de 2luni si ceva. si am slabit foarte putin. 1kg si cv (cam asa). Dupa ce m-am lasat de ele (lipsa de bani)m-am mai ingrasat 3kg, in cateva luni.
Am m-ai tinut multe cure de slabit , dar degeaba. Slabeam si le puneam si inapoi ff repede (dupa cum stiti )
La banchetul de clasa a 8 , am cantarit 73kg, la 1.61 (ff mult).. Mi-as fi dorit sa am si eu mai putine kg ,ca sa-mi iau o rochie superba, dar nu am avut vointza
Spre bucuria mea, am slabit cateva kg (timp de 2 ani,cam asa) De la 73kg, am inceput sa ajung la 63kg. Am slabit pentru ca incepusem sa ma plimb seara, si sa ma joc volei.. (si pentru ca mi-a placut de cineva si nu prea aveam pofta de mancare ).Si tot asa am inceput sa slabesc, si acum am 59kg, 1.64.
As dori tare mult sa ajung la kg propuse (53-50kg) ...Aproape in fiecare seara eu merg, 2,3h .. sau mai mult... M-ai fac si tae-bo si aerobic ,aproape zilnic..
De astazi am sa-mi notez si eu in jurnal, tot ce mananc si activitatile mele zilnice...
Cu ajutorul vostru stiu sigur ca slabesc.... Vreau sa mananc cat mai sanatos
Va astept in jurnalul meu cu drag. Astept criticile si sfaturile voastre... Multumesc!!!
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]