View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 sep 2010, 22:25:05
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Ce dieta imi recomandati?

Buna slabutelor,

Am de gand sa ma apuc sa tin o dieta, inca nu am mai tinut recunosc. Problema mea e ca nu prea mi se potrivesc dietele citite aici fiindca cam toate au carne in ele si eu sunt lacto-ovo vegetariana.

Are cineva vreo sugestie pentru mine, ce dieta sa aleg? Ma tot gandesc la chestia asta.

Mi-am notat niste diete si ma gandesc daca sa lemodific in sensul ca in loc de carne sa bag snitele din legume sau chiar din soia. O fi OK? M-as incumeta sa incep cu dietacu gref (am gasit-o pe aici prin forum) si sa o tin cateva zile sa vad daca sunt ceva rezultate.

Vad ca nu reusesc sa slabesc si pace desi fac sport zdravan si mananc corect si nu maimult de 1500 de calorii. Recunosc ca iau inca niste medicamente care dau pofta de mancare si crestere in greutate dar deocamdata nu m-am mai ingrasat. Am reusit sa slabesc 7 Kg. in doua luni (martie si aprilie) si dupa aia le-am pus la loc din cauza pastilelor. Tot e bine ca nu ma mai ingras in continuare, doamne fereste. Problema e ca as vrea totusi sa scad in greutate nu sa raman la fel.

Incep sa ma stresez usor usor si am nevoie de ajutor. Slabuta sefa ce parere are?

Pareri, sugestii? Voi cu ce diete ati slabit, cat anume si in cat timp? As vrea sa compar rezultate desi o sa ziceti ca nu slabeste toata lumea la fel.

Merci mult.
Răspuns cu citat