gata fetele
am pus si pozici, sper sa se incarce bine
am folosit asa:
175 g iaurt mai gras (4%)
cam 150 de g faina alba
un ou mediu
2 linguri zahar brun
un pliculet de zahar vanilat
un praf de bicarbonat
500 ml apa minerala
cam 20 g de ulei de floarea-soarelui
au iesit 8 clatite si jumatate (spun asta pt ca la ultima a trebuit sa torn tot cat a mai ramas, ca nu mai faceam inca una din acel rest) facute la tigaia mare, pufoase si moi, cum imi plac mie
am folosit gem de visine, si asa nu a iesit un desert prea dulce
la clatite nici nu se simte zahar, iar de la gem, nu exagerat, si prin urmare nu au iesit nici gretos de dulci
am papat clatita cat una si 1/2
si inca 2, cu gem, restul le las sora-mii si parintilor, le va prinde bine cand vin acasa
aia mica, in special, ii place sa le pape asa, goale, nu-i trebuie cu nimic langa
P.S. gemul era autentic, am gasit inclusiv un sambure
care sigur nu avea cum sa vina de la clatite