Subiect: Jurnal Ekanda
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 oct 2009, 20:21:30
ekanda's Avatar
ekanda ekanda este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 oct 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 164cm, 78kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal Ekanda

De data asta vreau sa ma tin de treaba!! Nu e prima oara cand incerc sa slabesc, cand incep un jurnal, cand sunt motivata sa ajung la greutatea mult visata dar mereu ajung la cate un compromis eu cu mine si renunt.
As vrea sa sfarsesc ce am inceput, si sa simt ca realizez ceva. Am 23 de ani , 75 de kg si 1,66 maximul a fost de 82 kg si minimul de 72 kg. Gata , vreau sa fiu sanatoasa, sa imi placa ce vad in oglinda, sa pot proba ce haine vreau eu si sa fiu multumita de mine.
Inca nu stiu ce dieta sa tin, nu sunt omul dietelor si sunt foarte pofticioasa. Dar de o saptamana am renuntat la paine, la cartofi, la prajeli si la mancarea de la fast food dar mai mananc cate un strudel cu mere cand si cand . Beau apa, nu intotdeauna 2 l recunosc, ceai diuretic.M-am apucat si de sport, merg la aerobic de 3 ori pe saptamana si apoi la sauna. Mi-am propus sa ma cantaresc in fiecare zi de miercuri, e ziua mea preferata din saptamana si sper sa imi poarte noroc . Cat mai este cald ies si cu bicicleta pana la facultate, mai merg pe jos uneori cateva statii.
Trebuie sa recunosc ca imi simt corpul un pic mai vioi, nu mai sunt o leguma si ca energie parca e mult mai bine, doar ca uneori simt ca vreau sa las totul balta ca cine ma place , o sa ma placa asa cum sunt.
Vreau sa fiu o "slabuta"!!! Mi-a placut ce am citit pe forum si va urez la toate succes .
ekanda, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2265 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1748 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1232 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]