Subiect: Jurnal Tinky
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 22 nov 2010, 12:11:14
Tinky's Avatar
Tinky Tinky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 04 nov 2010
Locaţie: Piacenza, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Dukan - croaziera
Date: 170cm, 63.8kg
Mesaje: 1.402
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Jurnal Tinky

Buna slabutelor!
Numele meu este Andreea, am 24 de ani si de 3 saptamani m-am mutat cu ai mei in Italia. Cand am plecat din Romania am lasat in urma un om cu totul si cu totul deosebit, acela fiind prietenul meu. Din pacate, el inca mai are un an de facultate si trebuie sa ramana in tara. E greu cu relatia la distanta, sunt zile urate, si zile groaznice, dar viata merge inainte... Am venit in Italia sub presiunile parintilor, care isi doreau sa fac ceva cu viata mea, sa incep sa imi construiesc un viitor, deoarece situatia in tara este cumplita, si chiar daca am absolvit o facultate mi-a fost aproape imposibil sa imi gasesc ceva de munca. Acum fac cursuri de limba italiana si deci mai am cu ce sa imi omor timpul.
De felul meu am fost plinuta de mica, dar nu exagerat. La cei 170cm intaltime ai mei, m-am pastrat o lunga perioada de timp in jurul greutatii de 60-65 kg, insa in ultimii 2 ani m-am ingrasat cam mult, dupa ce m-am mutat impreuna cu prietenul meu. Am ajuns la 82 kg iar acum tin dieta Dukan si sunt in curs de slabire. Am o conformatie mai nenorocoasa, tot timpul oricat de slaba as fi fost, am fost mereu mai plinuta la picioare si lata in solduri.
Sunt ambitioasa si am de gand sa ma tin de aceasta dieta, mai ales pt ca simt rezultatele si asta e un stimulent important. Am decis sa imi fac si eu un jurnal, pentru ca vedeti voi... mi-e greu aici singura, fara prieteni, fara persoana mult iubita, si azi e una din acele zile groaznice in care sunt cam trista... Iar un pic de suport din partea voastra prinde bine oricui