Subiect: Inca un jurnal
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 28 nov 2009, 14:16:34
Cinderella's Avatar
Cinderella Cinderella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 nov 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 165cm, 67kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Inca un jurnal

Studiez acest forum de cateva saptamani bune si am zis sa imi fac un jurnal ca poate poate de data asta nu ma mai opresc dupa cateva zile de dieta si reusesc sa ajung pana la capat.
Pot sa zic ca am inceput ziua cu dreptul. Chiar am iesit sa alerg E prima zi in care a sunat ceasul si nu mam culcat la loc preferand inca 1 ora de somn decat sa ies in frig. Ce-i drept, doar o jumatate de ora, dar macar atat.
Cat despre mancare m-am tinut departe de frigider si am mancat fulgi de secara cu lapte dimineata, un iaurt ca si gustare, urmand ca acum, la pranz sa mananc un ou fiert si un iaurt, gustare un mar, iar seara, salata verde. sa vedem daca reusesc asta inainte de ora 18.
Nu tin un regim anume, iar meniul mi-l fac pe loc in fiecare dimineata. Sper doar sa o tin tot asa altfel o sa ma bat singura.
Acum ma duc sa imi fierb oul.
Cinderella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1887 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1370 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]