Subiect: jurnal R
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 30 nov 2009, 20:19:45
Raluuca's Avatar
Raluuca Raluuca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: A, Romania
Dieta: NU dulciuri,paine,sucuri
Date: 162cm, 53kg
Mesaje: 43
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Post jurnal R

Uite ca m-am hotarat sa-mi fac si eu un jurnal.De ceva timp INCERC sa tin o dieta fara dulciuri,paine,sucuri dar cum spuneam doar incerc nu si reusesc.Am 1.60 m iar in urma cu 2 saptamani aveam 43... banuiesc ca acum am 45!De mica am fost grasuta si foarte foarte mancacioasa


Intotdeauna la scoala ma plangeam la colegele mele,dar mai mare rusinea ma plangeam ca sunt grasa cu o ciocolata in mana .Cand m-am urcat pe cantarul unei prietene,de Revelion, cantaream 49 kg.Ati putea spune ca sunt nebuna la greutatea pe care o aveam eu mai voiam sa slabesc...Insa la mine a fost alta problema : am si aveam un abdomen de invidiat insa coapsele lasau de dorit... toata grasimea se depune pe coapse .

Pe 15 iunie,cand am terminat scoala,EU am intentionat sa mergem la pizza, spunand ca e ultima oara cand mai mananc,urmand ca de maine sa incep sa slabesc .Asa am si facut sport si dieta si incet incet pe 3 iunie ajunsesem la 47 kilograme .Apoi cand am inceput scoala cantaream 45.Eram la greutatea dorita.Insa voiam mai mult, mai mult... asa ca in timpul scolii tot 1400 calorii consumam si am ajuns la 41 kg.Mama a observat de fiecare data la masa cum mancam si mereu ma certa, dar cu cine sa se inteleaga... Intr-o seara mi s-a facut foarte rau, eram foarte slabita si ametita, iar mama de atunci nu m-a mai lasat sa mananc eu cum vreau si imi punea ea in farfurie, uneori dandu-mi si cate o ciocolata intreaga pentru a-si recupera din nou copilul din scheletele care ajunsesem ...Aceasta este povestea mea si cu toate ca am decat 14 ani(nici astia neimpliniti) m-am comportat ca o femeie de 20!
Raluuca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 636 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]