View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 19 feb 2011, 21:51:53
vip3rina's Avatar
vip3rina vip3rina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 feb 2011
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 45
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 74.6kg
Mesaje: 51
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal Vip3rina - vreau sa slabesc sanatos!

Salutare Slabutelor si Slabutilor
Acum cateva saptamani mi`am dat seama ca trebuie sa fac ceva! Si am inceput sa "navighez" pe net... si dai si cauta... Intr`un final doua "lucruri" (sau site`uri) mi`ai atras atentia: unul de detoxifiere si VOI! Si... am zis sa fac un mixaj: o detoxifiere si o dieta sanatoasa. Pentru ultima am mareee nevoie de voi!
Deci.. am uitat sa ma prezint: am 32 de ani, 1.72 m si la ultima cantarire acum 2 sapt aveam 80.9 kg. Ufff... urat... stiu... Recunosc ca n`am fost mereu asa.. ca mai toate slabutele d`aici.
In vara aveam 72 kg .. si nu ma mai suportam... ma chinuiam sa slabesc... alergam aproape zilnic minim 6 km, tineam o dieta.. intr`un cuvant eram pe drumul cel bun. Doar ca din toamna a trebuit sa`mi urmez partenerul de viata intr`o alta tara... una nordica. Acolo alergam cam 1 ora / zi si am continuat o perioada dieta... asa am reusit sa ajung la 70 kg. Apoi.. a venit frigul... zapada si am renuntat si la alergat si la dieta si.. asa am "reusit" sa ajung la minunata greutate de 80 kg.
Acum am revenit in tara... si am inceput iar lupta!
Acum, de 10 zile, am inceput sa i`au Colon Help si sa beau ceaiul Silhouette Help, si mi`am pregatit organismul pentru un regim disociat pe zile... cel clasic (1 zi legume + fructe, 1 zi lactate + oua, 1 zi carne). Si binenteles am inceput sa merg pe jos si sa fac singura exercitii acasa (am adoptat excercitiile pe care le recomanda Carmen Bruma).
Astept sfaturile voastre! Va pup si va urez la toate bafta in ceea ce v`ati propus!
vip3rina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1726 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1209 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de vip3rina; 19 feb 2011 at 21:54:45.