Subiect: Jurnal bruneta88
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 08 dec 2009, 14:30:10
bruneta88's Avatar
bruneta88 bruneta88 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 05 dec 2009
Locaţie: Sibiu, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Rina
Date: 158cm, 134.5kg
Mesaje: 276
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Smile Jurnal bruneta88

Buna fetelor!Ma numesc Suzana si sunt din Sibiu.La fel ca si voi si (multe alte fete care nu si-au dat ink seama k au o problema)si eu am probleme cu greutatea.Am fost mereu plinuta,dar de la un timp am intrecut masura.Cam la sfarsitul fiecarui an sesizam k m-am latit,cam cu 10 kg.Eu nu cresteam in inaltime,ci in latime.Mi-am dat seama cam tarziu k trebuie sa slabesc,asa s-au adunat atatea kg.Doar knd nu imi mai gaseam haine am inceput sa intru in priza.
Problema a fost k m-am mutat cu prietenul meu si el este obisnuit sa manance seara(mai bn zis noaptea),deoarece el era ziua la servici si ne intalneam doar seara.Imi aducea mereu banane,ciocolata si alte dulciuri,care s-au transformat in kg.
Mi-am fc analize si nu am probleme cu glanda,iar medicul mi-a zis k dk tin regim slabesc.Nu a fost asa.
Ce sa mai zic,am reusit sa slabesc cu pastile si ceai verde,destul de repede,dar am ramas cu f multe vergeturi.Am renuntat la paine,prajeli si dulciuri.O perioada nu am mai luat in greutate,dar imi controlam greutatea din cand in cand(am revenit la paine,dulciuri si prajeli).Dupa ceva timp m-am gandit ca nu trebuie sa ma mai preocupe kg pt k nu ma mai ingras.Am reinceput sa mananc seara tarziu si incet,incet cresteam in latime.
Acum sunt hotarata sa slabesc.Numar caloriile si incerc sa ma incadrez in programul stabilit.Am renuntat la masina si autobuze.Merg doar pe jos.In ritm alert pana la facultate fac 30min.Fac zilnic genoflexiuni 3 serii de cate 15 de cate ori am timp pe zi.As vrea sa fac mai mult sport,dar obosesc repede si ...Am fost o luna la sala,dar mi-am pierdut repede obiceiul.
Vreau sa intreb slabutele care au facut sport si au slabit ce exercitii au facut in general si de cate ori pe saptamana.Vreau exercitii pe care sa le pot fc aksa.
Multumesc k v-ati fc timp sa cititi si sper sa ma ajutati.Bafta la slabit!
bruneta88, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 3097 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2580 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 514 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]