View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 mar 2011, 22:25:57
Issabel's Avatar
Issabel Issabel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 11 mar 2011
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 30
Dieta: disociata
Date: 165cm, 65kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal Issabel - Teenager drama

Buna..sunt isabela,noua pe aici.Sper sa fiu primita de voi in sanul familiei slabutelor
Pentru inceput v-as putea spune povestea mea..
Totul a inceput sa ia amploare ..si cand spun amploare ma refer la kg mele atunci cand mamaia mea a murit..asta s`a intamplat pe la inceputul lunii octombrie 2010..
Incepusem sa mananc ,sa mananc si sa nu ma mai opresc.Eram constienta ca asta o sa imi afecteze forma fizica mai tarziu dar nu`mi pasa.La vreo luna de atunci am inceput sa ma documentez in legatura cu mine,starea mea si mancatul asta in prostie.
Ma trezeam mancand la ore tarzii mancare pe care azi ma uit la ea si ma intreb "Oare se merita sa mananc?"
"Foame afectiva"..din ce spun unele persoanein legatura cu starea mea.
Iar atunci am decis ca dupa sarbatorile de iarna sa ma apuc serios de o dieta .Cred ca aveam la inceputul lunii ian 2011 aprox 80 de kg,fara exagerare.
Am inceput sa caut intr`o seara tot felul de diete ,cure de slabire fara nici o idee despre viitor.Tot ce conta era k eu eram pornita cu chef de a lupta.
In acea seara salvarea mea a venit de la o matusa care ma sunase.I-am spus planul meu de razboi iar ea mi-a spus foarte bine.
Mi-a sugerat un regim alimentar disociat bazat pe 3 zile de legume si fructe(alim.vegetale) si trei zile pe fripturi si
lactate(alim.animale).
Am tinut aceasta dieta prima sapt iar diferentele au si inceput sa apara.Va dati seama ca a trebuit sa renunt la dulciurile acelea in cantitati uriase ..dar ,eu zic k a meritat pentru ca la inceputul lunii martie aveam 70 kg,iar acum pot spune ca ma mentin .
Aa..si inca ceva..sa nu se creada ca am tinut acest regim pana in ziua de azi si ca nu am mai mankt dulce..nu ! Tentatiile astea
Am tinut in jur de o luna,iar dupa am mai adaugat si alte mancaruri si gustarele.Dar am mancat mai putine grasimi ,mai delok prajeli ,paine..,prajiturici asa se mai scapa si dulciuri.Singura mancare la care nu pot renunta definitiv sunt dulciurile si cred ca nu snt singura de pe aici.

Pt .cei interesati de povestea mea,va ast cu intrebari legate de sport,meniu si alte curiozitati va ast pentru ca in acest moment nu stiu ce altceva sa mai scriu.
Pupici.



Issabel, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 61 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]