View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 25 feb 2009, 22:25:47
monix's Avatar
monix monix este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 17 feb 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 55
Dieta: Montignac
Date: 169cm, 102kg
Mesaje: 12
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Souffle de conopida

(cantitate pentru 6-8 portii)

- o conopida medie (max 1 kg)
- 4 oua
- 1 cutie branza tofu (de soia) sau 1 pachet branza de vaci dietetica
- o cutie smantana soia 250 gr+1/2 pahar apa sau 300 ml lapte
- 100 gr cascaval ras sau 50 gr parmezan (optional)
- 100 gr sunca slaba taiata cubulte/fasiutze (optional)
- 2 linguritze ulei
- un varf de cutit piper su un praf de nucsoara (optional)

1. Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 10 min in abur sau in apa (preferabil abur)
2. Se amesteca branza cu smantana/lapte, cascaval si oua. Se adauga sunca, piperul si nucsoara. Nu e nevoie sa se amestece cu mixerul, faceti oricum va e comod!
3. Se unge o tava (medie) de teflon cu ulei si de aseaza conopida.
4. Se toarna compozitia peste conopida si se misca un pic bucatile de conopida ca sa se aseze bine compozitia, cat mai uniform.
5. Se baga la cuptor la 200 grade (cu ventilatie daca exista). Se coace 30-40 min pana se umfla sise rumeneste. Cand e gata se lasa la racorit (nu in curent) si apoi se serveste cu garnitura de salata verde sau simpla. Daca nu are sunca se poate manca si ca o garnitiura la carne sau peste.
Sexul nu este setat. monix, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].

Ultima dată editat de monix; 25 feb 2009 at 23:41:59.
Răspuns cu citat