View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 oct 2011, 15:34:44
Bubulina Paula's Avatar
Bubulina Paula Bubulina Paula este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 30
Date: 171cm, 67kg
Mesaje: 1.172
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 10 mesaje
Implicit Jurnalul meu..Bubulina Paula :*

Buna slabutelorrrrr! :*
Sunt de ceva timp pe acest site..dar doar acum am reusit sa imi creez propriul jurnal!
Sa va spun povestea mea... pana la 14 ani..am dus-o mult si bine..ne atingand 60 de kg. Cu timpul..am inceput sa pun proportii..ce se datorau faptului ca : stateam toata ziua, iar dulciurile, cipsurile si sucul nu imi lipseau niciodata! cartofii prajiti erau si ei la ordinea zilei..toate bune si frumoase..cum le consideram eu...pana intro zi!
Anul acesta in martie..mama a primit cadou de ziua ei..un cantar, lucru ce mai tarziu avea sa imi deschida ochii! la sfarsitul lunii, am zis sa vad si eu cate kg am..si surprizaaaa 80 de kg prima reactie a fost sa incep sa plang...si sa ma mir cand am reusit sa ajung "atata". Am inceput sa caut pe net, retete minune, diete care mai decare mai spectaculoase ce promiteau multe. Asa am dat de site.. prima oara am citit jurnalul Slabutei...si am decis sa imi fac si eu cont. Daca voi puteti sa slabiti, pot si eu, mi-am spus! si uite asa..de la 1 aprilie 2011 am pornit in cautarea slabutei din mine..pe care incet dar sigur o descopar! Pana in luna august..am slabit 8 kilograme..cu sport si dieta! Am fost foarte mandra de mine, si inca sunt..mai ales cand cineva va lauda! :d din august si pana acum..nu am mai tinut cont..am facut sport dar mai rar...si am mai facut si cateva exceptii la macare( cam des sa recunosc)...iar acum cantarul arata 73! probabil datorita faptului ca nu m-am cantarit nici pe stomacul gol! dar nu asta e important... De azi, am inceput dieta Rina, si mam inarmat cu atata ambitie incat vreau sa reusesc sa ajung la 65 de kilograme! daca se poate mai mult si mai bine...
Si sa inchei, ca am cam lungito...vreau sa ma certati mereu, daca sunteti dragute! sa ma aduceti pe drumul cel bun...si sa nu ma lasati sa fac prostii! am vazut ca rinistele, sunt foarte unite... si mi-ar face mare placere sa ma integrez si eu!

Va astept in vizita ori de cate ori doriti! Va puuup! :*:*:*
Bubulina Paula, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2216 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1183 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]