Subiect: Jurnal Justinne
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 19 feb 2010, 22:57:43
Justinne's Avatar
Justinne Justinne este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Date: 162cm, 61kg
Mesaje: 180
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit De maine ma apuc de slabit

Buna slabutelor.
Vad ca este o discutie libera, asa ca imi fac aici curajul pentru a scrie primul post. Am o mare problema cu poftele astea, nu mai pot abtine de la dulciuri...este o adevarata dependenta. Vara trecuta am pornit un regim, imi numaram caloriile si faceam sport zilnic, si am reusit sa slabesc 5 kg in 7 saptamani (am inteles ca nu e sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe luna). Dar din pacate m-am lasat si am inceput sa mananc iarasi ciocolate de tot felul si am pus la loc, am revenit la 74 de kg. Si eu am probleme cu pulpitele si burtica, la fel ca voi
Am pus un pariu cu niste prietene ca slabim, ne-am dat si o data limita.... dar am cam tras de timp pana acum. Insa m-am horatat sa slabesc iar, dar de data asta, de tot, pana la "greutatea ideala" si sa rama la un regim ca sa nu ma ingras la loc. Am uitat sa va spun ca dupa o luna de activitate fizica zilnica si regim (vara trecuta) deja ma simtem mai bine, si ma obisnuisem cu alimentatia, dar am zis "hai sa mai mananc o ciocolata, o pizza, un suc...." si am trecut limita.
In speranta ca "de maine ma apuc de slabit", vreau sa va multumesc pentru forum, pentru activitatea voastra aici, pentru primirea mea aici si sper sa avem o colaborarea placuta.
Sper ca nu am incalcat regulamentul, o sa il mai citesc de cateva ori ca sa imi intre in cap.
Justinne, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1481 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]