View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 09 feb 2012, 01:00:23
anat's Avatar
anat anat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 dec 2010
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 39
Date: 169cm, 66kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Ce facem cand nimic nu mai functioneaza?

Imi cer scuze daca mai exista un subiect similar, cu toate ca m-am uitat cam in toate discutiile din forum , insa daca am omis, imi mai cer respectuos inca odata iertare si as dori sa primesc o notificare pentru o eventuala redirectionare. Multumesc.

Cu toate ca m-am inregistrat pe acest forum , nu prea am fost activa...insa daca voi fi bine venita , as dori sa mai fac o incercare.
Inainte de toate vreau sa subliniez faptul ca : NU-MI CAUT SCUZE , AM NEVOIE DE SFATURI!
Sunt ferm convinsa ca am facut greseli , mai mult sau mai putin intentionate, cu toate ca daca ma gandesc mai bine problema mea s-ar putea trage din copilarie...
Mai pe scurt ca sa nu plictisesc pe nimeni: am 160cm si 71 kg ( cand m-am inscris aveam 66 ) , incep sa am frustrari destul de mari , pentru ca am facut atatea eforturi de-a lungul timpului, dar fara rezultat.
am ani de zile de cand nu mai consum bauturi carbogazoase ( nici macar apa minerala), fast food , nici macar nu mananc in oras...
am renuntat la paine, paste fainoase , la prajeli de mult , dulciurile nu sunt preferatele mele etc.
Initial am inceput cu pasii astia , apoi neavand rezultate , am inceput sa fac sport si diverse activitati ( bicicleta , dans sportic , sala etc)
se pare ca nici un rezultat. mi-am marit perioada de cardio , la fel nici un rezultat...sunt in pragul disperarii, acum nu sunt o cauza pierduta, cu toate ca ma deranjeaza mult cum arat , dar mai tarziu peste ani ce voi face daca tot acumulez asa kg?
Am fost si la doctor si la ginecolog si endocrinolog , si din punct de vedere clinic sunt sanatoasa chiar perfect sanatoasa . Atunci unde este problema ? Am adunat informatii despre toate rudele si cele indepartate, nu avem cazuri de obezitate, doar unul singur de diabet, din contra dintre toti eu sunt singura "foca".
Daca cineva s-a mai confruntat cu astefel de situatii , va implor ajutati-ma cu sfaturi. Unde sa mai merg, ce sa mai fac? Nu vrea sa fiu model , vreau doar sa pot scapa de grasimea asta inestetica si sa imi reglez metabolismul.
Multumesc anticipat!
anat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1119 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat