View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 24 feb 2010, 17:21:06
Deep's Avatar
Deep Deep este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 feb 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 42
Dieta: intermittent fasting
Date: 177cm, 85.7kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Vali (Deep)

Buna ziua, ma numesc Vali si sunt din Constanta.
Am ajuns pe acest site, sincer, dintr-o intamplare destul de hilara. Cautam pe internet date despre pufuletii "Veverita pofticioasa", deoarece imi plac mult, insa eram totusi ingrijorat sa nu aiba prea multe calorii. Am fost uimit sa vad cat de exact era descris produsul respectiv si, bineinteles, am cautat mai departe si alte alimente pe care le consum zi de zi. De asemenea, mi-a placut si sistemul de meniuri si tot felul de calcule utile legate de calorii si indici corporali. Mi-am facut cont si acum iata, scriu jurnalul
Astfel, vreau sa va felicit pentru site, este excelent conceput atat din punct de vedere al continutului, cat si al realizarii tehnice (eu sunt programator web si pot sa-mi dau seama ca e bine facut).
Acum daca tot mi-am facut curaj sa scriu, sa zic cate ceva si despre mine. Acum 1 an aveam 115kg, iar pentru inaltimea de 1.78m, era foarte mult. Am inceput prin a taia din mancare si prin a ma gandi de 2-3 ori inainte de a manca daca acel lucru e sanatos si benefic pentru mine. In felul acesta am reusit sa ajung la 105kg. Am acordat un ragaz de 2-3 luni ca sa ma obisnuiesc cu acest nou mod de a manca si am reusit sa ma mentin. Am inceput apoi sa merg la sala si sa fac exercitii cardio, dar si forta. Acum, dupa 4 luni de sala, am ajuns la 92kg si vreau sa continui pana la 80kg.
Cam atat este istorioara mea. Sper sa am destul timp sa pot folosi informatiile de pe acest site, deoarece mi se par extraordinar de utile.

Inca o data felicitari pentru site si sper sa ma pot "lauda" pe viitor cu vesti bune.
© Vali.
Deep, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2422 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1905 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat