View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 13 mar 2012, 13:27:51
marinella's Avatar
marinella marinella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 04 dec 2010
Locaţie: Torino, Italia
Vârsta: 36
Dieta: hipocalorica
Date: 164cm, 64kg
Mesaje: 254
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Jurnal marinella - Doctorul cel mai bun este cumpatul.

Buna tuturor eroinelor de pe acest site!
Va urmaresc de ceva timp, si tot de ceva timp ma gandeam sa-mi fac un jurnal, dar nu indrazneam. Cred ca din cauza faptului ca am eu o problema cu "expunerea"! Dar astazi m-am hotarat sa o infrunt!
Asadar, uitati-ma aici, alaturi de voi pe campul de lupta. Am si eu cateva kilograme pe care vreau sa le elimin. Acum 4 ani aveam vreo 55 kg... acum am 68! Modul de viata sedentar, medicamente contra atacurilor de panica (cipralex) si bineinteles alimentatia gresita au fost principalele cauze ale acumularii kg in plus. Insa, cand am vazut ca acul cantarului a inceput sa depaseasca 70 kg m-am speriat si am luat atitudine! Nu stiu pentru cat timp, dar incerc sa fiu optimista, la fel ca voi! De vreo doua saptamani m-am inscris la o sala de sport, si incerc ca alimentatia mea sa nu depaseasca 1200 kcal.
Am ales sa ma alatur voua deoarece am nevoie de sprijin. Stiu ca cei ce au experienta in "domeniu" inteleg toate schimbarile ce se produc in mintea si viata unei femei care vrea sa fie mai sanatoasa si implicit mai frumoasa! Asadar va astept la mine in casuta! Va pup si Doamne ajuta la toate! :*
__________________
Doctorul cel mai bun este cumpatul.http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tul-11275.html
marinella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2056 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1539 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1023 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]