Subiect: Squishy's Diary
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 26 iul 2012, 18:35:59
Squishy's Avatar
Squishy Squishy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 iun 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Dukan
Date: 165cm, 74kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Squishy's Diary

Citat:
Anterior postat de Twisty Vezi mesajul
Buna si bine ai revenit!
Imi pare bine ca ,,ti`ai revenit" cum s`ar spune.
Incearca sa mananci sanatos,sa elimini din alimentatia ta prajelile,zaharul,fainoasele,grasimile rele ,sa faci miscare si sa te hidratezi...dar cred ca stii si tu teoria pe de rost...mai greu este de pus in practica
Sunt o multime de retete dietetice pe site si te poti inspira daca iti place sa gatesti.
Poate te documentezi si vrei sa urmezi o dieta anume, oricare ar fi alegerea ta sa stii ca suntem alaturi de tine si te sustinem .

exact aia e cea mai mare problema, ca teorie stiu destula...ultimele zile m-am tinut ok din punct de vedere al alimentatiei, problema este ca trebuie sa incep sa imi misc fundu putin, aveam perioade in care faceam zilnic pe vremuri, dar ma lasam dupa vreo luna.. am icnercat in trecut unele retete si chiar am gasit unele care imi plac foarte mult si care am continuat sa le fac desi nu mai tineam neaparat dieta, cred ca este un lcuru bun multumesc frumos pt sfaturi si sustinere!
Squishy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2236 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1719 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1203 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]