View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 12 sep 2012, 22:13:24
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit re: Lipsa poftei de mancare

Citat:
Anterior postat de dana2504 Vezi mesajul
@ strawberry, hai ca m-ai dat pe spate. Cum adica nu imi dau eu seama singura daca sunt sau nu in depresie? atata timp cat am pofta de viata, dormi bine, ma simt bine si nu am stari ciudate, nu am ganduri aiurea sau mai stiu eu ce, nu cred ca sunt depresiva . Oricum eu mereu am fost pe principiul ca daca nu imi spune un medic ca sunt bolnava, atunci sunt sanatoasa. Ar fi si ciudat sa merg la un psihiatru sa ii spun ca poate sunt depresiva, sa ma consulte el sau ceva. Cred ca problemele astea de ordin emotional cel mai bine ti le cunosti singur, pentru ca niciun alt om nu poate sti exact ce e in interiorul tau. Dar indeajuns cu asta.

Ma bucur sa vad ca mai sunt si alte fete ca si mine. Adica fetelor, nu ma bucur de problema voastra, ci de faptul ca nu sunt singura.
Astazi am reusit sa iau micul dejun (iaurt cu cereale) 3 gustari cu fructe (mar-struguri-piersici) si un pranz/cina (supa+pastrav la gratar). nu am calculat exact insa se pare ca mi-am luat caloriile necesare, sper sa reusesc asta si in zilele urmatoare.

Da, si eu sunt un om care mananca ca sa traiasca si nu invers. Cat despre pofte, ma lovesc foarte rar poftele dar si cand ma lovesc trebuie neaparat sa mi le satisfac. De obicei am pofta de Pringles; asta cam odata la 3-4 luni. Nu cred ca-i atat de grav.

O seara minunata sa aveti si inca astept sugestii si sfaturi din partea voastra.

Eu totusi nu inteleg care-i problema ta - faptul ca nu ai pofta de mancare sau faptul ca ai ajuns sa mananci f putin si te ingrasi?
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat