Subiect: Jurnal OtiliaIon
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 31 mai 2010, 13:00:41
OtiliaIon's Avatar
OtiliaIon OtiliaIon este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mai 2010
Locaţie: Ilfov - Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Invat sa-mi controlez greutatea
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 513
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal OtiliaIon

Ma simt foarte ciudat, ca si cum mi-as fi pierdut pofta de mancare. Ani de zile am mancat cand mi-a fost pofta nu cand mi-a fost foame. Si-acum sunt foarte confuza.

Mananc de vreo 8-9 zile destul de corect si oricum mult mai putin decat inainte, de aceea am si slabit astea 2 kg si ceva, dar dintr-o data am o stare f ciudata. Ca si cum ar trebui sa fac ceva si nu fac.

Si da, nu fac multe: nu mananc dulciuri, nu mananc haotic, nu stau insetata.. Ce greu e sa te lupti cu psihicul, cu obisnuintele..

-

Azi pana acum am mancat un crenvusti si un iaurt, am baut apa, ceai si am mai mancat un mar. In curand iau masa cu ale mele colege. Am la mine peste la gratar, doi cartofi copti simpli si mai imi fac o salata.

-

Exercitii am facut de dimineata cele obisnuite. De azi m-am mai eliberat cu scoala asa ca vreau ori sa ies cu bicicleta, ori sa reiau un program de Pilates ceva.
__________________
Jurnalul meu

Cineva, undeva, cauta o persoana exact ca tine.
OtiliaIon, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
OtiliaIon, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2502 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1985 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1728 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]