Citat:
Anterior postat de Audrey
Am un meniu care nu prea variază :
Micul - dejun (6 - 9 a.m.) : pâine neagră prăjită (cam 2 felii subţiri) cu miere/dulceaţă de căpşuni, fulgi de ovăz cu lapte semidegresat şi o cană de ceai detoxifiant sau salată de legume/fructe şi ceai verde.
Gustare 1 (9 - 11 a.m.) : un fruct (de obicei o banană sau un măr)
Prânz (1 - 3 p.m.) : ciorbă sau supă (asta neapărat, nici una nu lipseşte din meniul pentru prânz pentru că-mi plac foarte mult) şi o cană de ceai.
Gustare 2 (3 - 5 p.m.) : un fruct şi câteva pahare de apă plată.
Cină (6 - 8 p.m.) : mai lipseşte câteodată, dar de obicei mănânc o salată de legume sau carne de pui la grătar plus o cană de ceai.
|
Imi place meniul tau dar...eu una as inversa cina cu pranzul.Si ai grija ca de azi cina sa nu mai lipseasca
Incearca sa nu mai papi banane,nu prea sunt bune.Dar totusi,meniul il poti varia.Incearca la MD sa papi si ou fiert,branzica,sunca slaba,muschiuletz,la gustare poti alege dintre alune,nuci,migdale,seminte fara sare,iaurt.La pranz poti papa carne de pui fiarta,la gratar sau la cuptor cu salata,mancare gatita mai putin calorica cum ar fi:fasole batuta,ghiveci de legume,etc.La cina poti papa supica,piept de pui cu salata,salata de rosii cu branza.In felul asta nu te vei plictisi