Subiect: Jurnal - Audrey
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 30 iun 2010, 20:04:00
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal - Audrey

Citat:
Anterior postat de Audrey Vezi mesajul
Am un meniu care nu prea variază :

Micul - dejun (6 - 9 a.m.) : pâine neagră prăjită (cam 2 felii subţiri) cu miere/dulceaţă de căpşuni, fulgi de ovăz cu lapte semidegresat şi o cană de ceai detoxifiant sau salată de legume/fructe şi ceai verde.
Gustare 1 (9 - 11 a.m.) : un fruct (de obicei o banană sau un măr)
Prânz (1 - 3 p.m.) : ciorbă sau supă (asta neapărat, nici una nu lipseşte din meniul pentru prânz pentru că-mi plac foarte mult) şi o cană de ceai.
Gustare 2 (3 - 5 p.m.) : un fruct şi câteva pahare de apă plată.
Cină (6 - 8 p.m.) : mai lipseşte câteodată, dar de obicei mănânc o salată de legume sau carne de pui la grătar plus o cană de ceai.
Imi place meniul tau dar...eu una as inversa cina cu pranzul.Si ai grija ca de azi cina sa nu mai lipseascaIncearca sa nu mai papi banane,nu prea sunt bune.Dar totusi,meniul il poti varia.Incearca la MD sa papi si ou fiert,branzica,sunca slaba,muschiuletz,la gustare poti alege dintre alune,nuci,migdale,seminte fara sare,iaurt.La pranz poti papa carne de pui fiarta,la gratar sau la cuptor cu salata,mancare gatita mai putin calorica cum ar fi:fasole batuta,ghiveci de legume,etc.La cina poti papa supica,piept de pui cu salata,salata de rosii cu branza.In felul asta nu te vei plictisi
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]