Subiect: Jurnal amaliaz
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 17 feb 2011, 08:41:27
amaliaz65's Avatar
amaliaz65 amaliaz65 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 05 feb 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 65
Date: 167cm, 86kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal amaliaz

Multumesc mult pentru raspunsuri. Intr-adevar ieri nu am intrat pentru ca am fost plecata din Iasi si aseara eram prea obosita de la drum ca sa mai intru pe net.
Dieta Motignac o am salvata in laptop, am citit-o de multe ori, cunosc regulile dar nu cred ca mi se potriveste. De foarte curand am citit (recunosc ca pentru prima data) despre dieta Hay. De cum am vazut-o mi-am dat seama ca asta este pentru mine. Am inceput imediat si pot spune ca in 6 zile am dat jos 2 kg. Nu mananc nici pe departe mai putin decat inainte dar le combin conform regulilor dietei Hay. Mi se pare usor de tinut, de fapt poate constitui un mod de alimentatie sanatoasa. Iau probiotice de la Forever Living de trei zile (mi-am amintit ca am mai luat candva si au fost eficiente) si nu ma mai balonez atat de tare ca inainte. Am constatat ca o pot tine usor chiar si atunci cand merg la o petrecere (a fost ziua nasei mele de cununie si a trebuit sa mergem) cu singura conditie sa nu mananci tortul la final. In rest am ales ce pot combina si a mers bine. Nu am plecat flamanda ca tin cura.
Am tinut doi ani o cura cu Herbalife dar rezultatele nu au fost spectaculoase. Doctorita care m-a consiliat in permanenta mi-a zis ca este din cauza faptului ca mananc prea putin la masa de pranz, singura la care consumam diverse alimente. Seara si dimineata masa o constituia sake-ul de la Herbalife.
Sper sa fie bine cu dieta Hay. Si pentru ca m-ati intrebat in consta dieta intr-o zi iata: astazi de dimineata am mancat o felie subtire de sunca presata de pui cu o felie mica de cascaval si o bucatica de ardei gras. Pentru gustarea de la ora 10 mi-am luat o portocala iar pentru pranz (pe care sunt obligata sa-l iau la birou pt ca programul este 8 - 16) am cam 100 g carne de pui facuta la tigaia Dry Cooker, adica fara ulei, si o felie de ardei gras. Cand ajung acasa mananc un mar iar in jur de ora sase o salata cu rosii, salata verde, andive, castraveti, masline si rucola.
Altadata, ca sa consum si paine pentru ca stiu ca nu este bine sa o elimini total, am mancat dimineata o felie de paine cu nutela si o banana dar asta doar intr-o dimineata. Am de gand sa-mi mai fac pentru pranz orez brun cu urzici sau ciuperci, mi-am mai facut peste (tot la Dry Cooker) cu brocoli si hribi (din fericire am strans asta toamna de la Vatra Moldovitei o cantitate cosiderabila). Cam asta e.
Trebuie sa recuperez la capitolul proteine pentru ca acum 2 saptamani mi-am facut analizele si stau prost cu proteinele. Doctorita mi-a recomdat sa incerc sa recuperez, sa ajung la normal si voi incerca.
Sport spectaculos nu pot face pt ca am artroza avansata cu o mobilitate extrem de scazuta la genunchi (mostenire). Cu acceptul medicului la care ma tratez fac la doua zile 15 - 20 min. de bicicleta (am ergonomica dar pana acum mi-a interzis sa fac), cam zilnic masaj cu Relax & Tone sau cu un alt aparat pe care mi l-am luat acum multi ani pentru masaj. De cate ori pot fac plimbari de cate 30 - 45 min (recunosc ca la serviciu vin cu masina). De fapt nici la serviciu nu stau chiar numai pe scaun pentru ca imprimanta nu e langa mine, colegii cu care colaborez direct sunt la alt etaj si mai am si munca de teren (sunt inginer in investitii).
Cu sprijinul vostru moral si cu ajutorul celui de sus sper sa va pot spune peste cateva luni ca am ajuns la normal.
Va pup si va doresc numai bine.
amaliaz65, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1707 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat