View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 12 mar 2011, 12:18:25
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Cum sa nu cedez poftelor?

Citat:
Anterior postat de Anishoara Vezi mesajul
Am 15 ani, 170 cm, si 58.5 kg. Beau zilnic 2 l apa cu lamaie, plus la micul dejun mananc cereale cu lapte, la amiaza carne fiarta si seara uneori cate o salata (inainte de ora 18); dupa ora 18 beau numai apa. Mananc si mere intre mese.
*Dese ori seara poftesc biscuiti, covrigei, tartine sau ciocolata, incerc sa ma abtin dar nu reusesc tot timpul

M-am linistit, ma gandisem la ce-i mai rau...
OK, deci poti sa mananci ce ti-a recomandat Floricica sau poti sa iti calculezi pur si simplu caloriile cu calculatorul de pe site, si neaparat sa ai grija sa mananci cel putin 1000 de kcal. La cum ai descris tu meniul, cred ca mananci mult sub, si de aceea apar si poftele si foamea.
Ca sa reduci pofta de dulce intr-du in meniul tau glucide lente, de genul pesmetilor/painii cu fibre, gem fara zahar, sau un "inlocuitor de ciocolata"- branza de vaci cu indulcitor si o lingurita de cacao. Mi-e greu sa-ti recomand produse, pentru ca vad ca esti din Chisinau si nu stiu ce se gaseste la voi - poate te ajuta una dintre fetele din Moldova, am vazut ca sunt mai multe pe forum...
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat