View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 27 iun 2011, 17:51:37
anamariaff's Avatar
anamariaff anamariaff este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 oct 2010
Locaţie: Vulcan, Romania
Vârsta: 38
Date: 159cm, 60kg
Mesaje: 110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Anamaria - file de jurnal

Citat:
Anterior postat de Georgii Vezi mesajul
Ah,sper sa nu iei in nume de rau ceea ce ti`am zis!
Dar stiu ca asa faceam si eu inainte..Si mare greseala faceam..
Nu iau in nume de rau, Doamne fereste! Pai, cum spuneam, la ora 20:00 am program de alergat, vreo trei kilometri, ca noi cam atat putem. Dieta nu tin una anume, ca nu cred in ele. Am incercat de toate si de fiecare data am clacat. Numai ca renunt la paine, dulciuri, prajeli, alcool (asta insemnand ca mai beam cate o bere trei zile din sapte, sa zicem) si sucuri.
Plus ca sunt hotarata sa imi fac un program fix de mancare. De aceea am si decis sa il notez aici, fiindca asa ma pot tine de el. Altfel nu, ma trisez singura.
Mai am si zile cu aerobic, de trei ori pe saptamana, in care imi lucrez toate grupele musculare. La sala nu merg, fiindca aici nu sunt profesionisti, am avut parte de multe peripetii si prefer sa fac acasa, sub indrumarea sotului, care e sportiv profesionist.
Cam o data pe saptamana mergem si la catarat pe stanca si ma intorc acasa cu niste antebrate de zici ca sunt Testoasa Ninja, plus excursii pe munte la sfarsit de saptamana, excursii care dureaza ore multe, ca e greu sa tii pasul cu al meu si imi iese limba de un cot. Cu un astfel de program am reusit pana acum, dar ultimele 11 kilograme sunt de groaza, mi se pare ceva prea frumos. Adevarul este ca pana zilele trecute m/am rezumat la plimbarile saptamanale, fara alergat si aerobic.

Deci cam atat ar fi de spus, revin cu noutati. Si multumesc de sfaturi. Te imbratisez cu drag!