View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 26 sep 2011, 05:36:08
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Urinari dese (30 ori/zi)

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul


Incearca sa nu mai iei nimic fara niste analize care sa confirme ca ai sau nu ceva.
Examenul de urina confirma daca e vreo infectie in urina sau nu.
Urocultura in schimb se face pt a vedea exact ce tip de bacterie, virus, infectie este. Apoi se face o antibiograma pt a se gasi antibioticul (medicamentul) la care boala ta e sensibila, la care e partial sensibila sau la care nu raspunde. Din lista medicamentelor la care e sensibila se alege tratamentul in functie de varsta ta, starea sanatatii, istoric medical, eventuale alergii.

La fel si pt candida. Se ia analiza din vagin (de pe col uterin, de pe pereti, etc. - se baga inauntru un betisor subtire cu vata la capat, ca un betisot de urechi numai ca mult mai lung), apoi se face cultura pe secretie, se determina daca e candida sau altceva si tratamentul la care raspunde.

Mie ultima data mi-au gasit asa pe langa candida si un streptococ si asa am luat 2 medicamente diferite.

Dupa ce faci tratamentul, repeti analizele lunar (cu antibiograma daca e cazul) si daca 3 luni la rand ies negative, atunci ai scapat de infectia respectiva, te poti considera sanatoasa.

Secretii se pot lua si din gura, din gat, etc, in functie de locul problemei.

Si schimba medicul urgent!
Salut. Mersi de rs.
Referitor la analiza din vagin nush, mi-a luat ceva stiu ca ca mi-a zis ca acush iti iau analiza. Si este foita, iata va scriu ce e acolo, poate stiti ceva, sa imi spuneti daca e asta cea care trebuie sau nu. "Epiteliu-in cat med(nu am inteles normal ce e scris), leucocite-2-4 ch, flora-bat+++, coci+, GN,Trih,Ciuperci-nu sau eliberat(nu inteleg ce e scris, am scris dupa ochi, parca asa pare doar)" .
Spui sa schimb medicul dar nu mai stiu ce sa fac referitor la asta, la alta am fost anul trecut cind nu aveam ciclu de citeva luni si nici nu mi-a zis sa dau analize hormonale, mi-a prescris pastile din cap, iar eu aveam S.O.P. Peurma am venit la medicul de acum si mi-a zis totul ce treb sa fac..daca ma duc la alta sint sanse sa fie iar una ca si prima..nu prea am bani, is studenta, sa umblu pe la toti medicii sa platesc. Deja am cheltuit o muuultime de bani si nimic rezultate.
Da urocultura asta unde se dea? tot la laboratoare simple sau undeva special?
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat