View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 14 feb 2010, 12:45:55
Kitkat's Avatar
Kitkat Kitkat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: South Beach
Date: 168cm, 54.5kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Vreau sa slabesc 5-7 kg

Buna Corina!

Ti-am scris si in liga adolescentelor slabute, dar nu stiu daca ai mai trecut pe acolo...

Nici eu nu sunt de prea mult timp pe aici. Pentru inceput, m-am uitat pe pozele tale, si arati foarte bine, esti bine proportionata, ceea ce e foarte important pt ca te va ajuta sa slabesti uniform si fara zone "problema". Mie chiar nu-mi vine sa cred ca ai 64 kg in pozele alea. Eu nu aratam nici pe departe asa cand aveam 64 eram mult mai... pufoasa (Am avut 64 pana pe printr-a 10-ea cand am dat jos pana la 54 ) Si ai picioare foarte frumoase.


Forum diete, cure de slabit, alimentatie, sport si stil de viata sanatos. Diete si alimentatie

Eu zic sa te uiti prin regimurile de aici si sa iti alegi unul pe care sa-l urmezi, sau daca vrei sa iti faci propriul regim, inspirat-te din ele. Multe regimuri de aici prezinta principii sanatoase si eficiente in slabit. E important sa vezi ce inseamna mai exact o alimentatie sanatoasa. Pt ca sunt multe chestii ascunse, cum ar fii grasimile: sunt grasimi "rele" adica grasimi saturate, care se gasesc in carne grasa, prajeli si altele, si care nu fac nimic bun; si exista grasimi "bune" grasimi nesaturate, care ajuta la ardera grasimilor din corp (se gasesc in avocado, ulei de masline extra virgin, seminte, nuci, migdale, etc...).

O alimentatie sanatoasa prin care sa scapi de kg inseamna ceva mai mult decat "evita fainoase, prajeli si dulciurile". Asta incerc sa zic... adica mai ales daca te grabesti sa slabesti... Eu iti recomand sa tii South Beach sau macar sa te inspiri din principiile regimului Dieta South Beach. Dieta asta are o prima faza de doua saptamni in care chiar pierzi multe kg! Urmata de alte doua faze de mentinere. Sunt multe multe fete aici, care au slabit mult cu dieta asta. Nici nu are meniuri fixe, asa ca e o dieta comoda.
Kitkat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Kitkat; 14 feb 2010 at 12:52:03.