View Single Post
  #10076 (permalink)  
Vechi 08 aug 2014, 09:25:41
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 50-60 kg (III)

Citat:
Anterior postat de WhiteAngel Vezi mesajul
Mi-a venit aseara ... Ma gandeam eu ca o sa vina ca am avut pofta numai de dulce zilele astea ..
Cam nasol ca azi am programare la epilat .. La alt salon ca tipa de ma face mereu e in concediu .. Incerc sa vad daca vrea sa ma faca asa cu o.b. .. Ca altfel ar insermna sa mai aman o sapt herculanele .. Ca nu mi se termina detot asa repede si nici nu vreau sa ma fac exact inainte sa plec pt ca ma irit ..

Miercuri am fost la steel tonic si am o febra ingrozitoare .. Azi am programare la kangoo si nu stiu ce sa fac nici din cauza febrei nici a menstruatiei ..

Off sunt tare suparata ((
Roberta, trebuie sa te faca cu ob, fara nicio pb. Singura pb e ca esti mai sensibila la durere in prima zi si inainte sa iti vina. Pentru iritatie poti incercqa si apa termala de cateva ori pe zi, orice apa termala ajuta.

Subscriu la ce a zis Claudia, nu te forta in prima zi, daca tot vrei ceva sport, fa un cardio low intensity, sau yoga, pilates. Yoga si calmeaza durerile de burta (bione, ca nu stiu ce asane specific sunt pentru durerile astea).

Eu zic sa mergi si sa te distrezi maxim!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]