View Single Post
  #101 (permalink)  
Vechi 10 mar 2010, 09:57:21
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: jurnal Teo-visez sa ajung de la 115kg la 65 kg

Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
Eu sunt de parere ca toate dietele reduc numarul caloric intr-un fel sau altul...chiar si Montignac. Reducerea caloriilor duce la slabirea ( demonstrat stiintific si sustinuta de multi doctori). Acum tine de fiecare persoana cat considera ca trebuie sa reduca..evident ca o reducere drastica a nr caloic poate avea consecinte grave asupra nutritiei si implicit sanatatii.

Din cate am citit multe din teoriile lui Montignac inca nu sunt sustinute stiintific si oricum incearca el sa demobilizeze dieta reducerii nr caloric... dieta lui are la baza si reducerea nr caloric...ceea ce ma duce cu gandul la atitudinea din capilarie cu aratatul cu degetul cand cineva era de vina "nu eu ...el". Acum din cate am inteles Montignac e foarte popular in Europa.. si poate informatiile mele de pe site-uri americane nu sunt tocmai corecte...
Draga Ianna, cu siguranta ai dreptate cand spui ca se reduce nr. de calorii. Ideea e ca eu nu ma stresez sa numar calorii si mananc pana ma satur. Nu e ca o dieta cu tot felul de reguli si restrictii. E un pic complicata la inceput pana o intelegi, dar dupa devine usor. Iti trebuie doar un pic de vointa si hatararea de a face ceva pt tine.
Diferenta dintre dietele cu calorii si asta cu IG e ca putem manca si produse cu grasimi, gen smantana, branza mai grasa, nuci, etc, daor daca nu le amestecam cu glucide, daca nu ma insel. Poate ma corecteaza o Monti cu vechime.
Te pup!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]