View Single Post
  #1014 (permalink)  
Vechi 25 mai 2012, 09:30:59
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul
Ziua buna dragi prietene sufletului meu!!!


Ieri am aflat ca se planifica un drum la mare, la sf lui Iulie si mi-am facut asa un plan de bataie ca pana atunci sa ajung la 55 de kg si sa am un abdomen lucrat si copase ferme.. Fara aripioare, fara burtica!!
Partea cu kg nu e greu, dar cea cu tonifierea e mai problematica, pentru ca trebuie sa ma tin de treaba serios..
Am decis sa fac 3 zile de sport pe saptamana, una cardio si restul forta. Ma-m gandit sa merg pe HIIT-uri sau Tae Bo cardio, iar la partea cu forta, Tae Bo Advanced si BootCamp.. Aveti cumva si alte exercitii, programe ptr mine?
Ca si nr de calorii am sa bag 1200 si in zilele de sport 1400.
Ce ziceti de planul asta?

Buna, Claudia,

Nu am interactionat pana acum, dar imi place foarte mult sa te citesc, esti mereu tonica, amuzanta si plina de viata

Daca nu ma insel, vazusem niste poze in albumele publice cu tine mai demult, aratai foarte bine si cu siguranta acum esti si mai si. Sportul insa oricum nu e numai pentru slabit, drept urmare mi se pare foarte bun planul tau de mai sus, sa alternezi cardio cu forta.
Pentru abdomen mi se pare foarte bun programul lui numit Ab Boot Camp, sunt eficiente exercitiile - alea la sol in special ma omoara

Nu am facut chiar toate programele lui Billy, insa le am pe multe si le-am vizionat putin sa vad ce aleg din ele, din cate imi amintesc la el insa forta e cu benzi de rezistenta si greutati micute, bazate pe repetitii multe.
Ai putea folosi si exercitiile clasice de forta pe care le poti face cu gantere,in serii, care sa se concentreze pe diverse grupe musculare sau zone - picioare: genoflexiuni, fandari - fata, spate, laterale, picioare incrucisate etc, pentru brate - fluturari prin fata, laterale, ridicari -pentru umeri, flexii pentru biceps, extensii pentru triceps etc. Exercitiile cu rezistenta - o greutate, benzi, greutatea corpului etc- dau o forma foarte armonioasa corpului, contureaza umerii, bratele fesierii, picioarele etc, sau cel putin din punctul meu de vedere, ca mie imi plac siluetele pe care pielea e foarte ferma si muschii se reliefeaza armonios, fara a fi exagerat aspectul.

La un moment dat si HIIT-urile e indicat sa le variezi in timp -nu ma refer la a le rula pe cele incluse in Turbo Fire, ci la a le schimba cu altele tot tip HIIT, pentru ca treptat corpul se va obisnui cu ele si nu va mai face foarte mult efort sa le "redea", deci nu vei mai avea acelasi consum de energie si eficienta in ardere. Eu simt ca deja m-am obisnuit la antrenamentele lungi de TF si ca e timpul sa adaug si niste greutati de maini, pentru a spori gradul de dificultate.

Sper ca nu te deranjeaza ca i-am tot dat inainte aici la tine cu astea , insa imi place sa fac schimb de idei despre sport si de la voi si de pe forum am gasit mereu idei sau programe interesante. De la tine, de exemplu, am aflat de fitness blender, fac "colectie" de diverse locuri unde se gasesc exercitii tocmai pentru ca imi place sa nu-mi obisnuiesc corpul cu aceleasi programe, ci sa il surprind mereu cu noi miscari, imi place cum se simt muschii dupa

O zi cat mai reusita!
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]