View Single Post
  #1015 (permalink)  
Vechi 02 oct 2011, 16:40:31
lonely's Avatar
lonely lonely este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Hipocalorica zic eu
Date: 170cm, 96kg
Mesaje: 3.233
Aprecieri acordate: 216
Am fost apreciat(a) de 164 ori in 81 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei foste obeze - Ionely

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Nuuu,sa nu iti arate pe plus,ce-ai?Lasa,macar 200 de gr minus,si alea o sa fie ca un dus cu apa receSI uite cat de bine te inteleg,eu ma vad cat o vaca desi nu stiu daca mi s-a schmbat foarte mult corpul in ruma lunii asteia.Dar daca eus tiu ca am calcat stramb la feicare pas,e normal sa ma simt cu musca pe caciula si sa vad ceva urat,nu?
Eu maine aflu cate kg am.Trebuie sa fac ceva sa merg la baie,sa ma cantaresc sa vad cat am adugat si sa o iau de la capat.
Sincer nu ma taie capul ce sa-ti recomand pentru tranzit in afara de ceaiurile de care am discutat deja...... Adevarul e ca si mie de-abia dupa nastere mi s-a reglat chestia asta...... E intr-adevar foarte aiurea...... ma simteam balonata si pe mine ma durea si in partea stanga...... (colonul?)... tare grea ma simteam...... Poate reusesti sa intri intr-un normal....... desi e greu la programul tau.......
lonely, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1397 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 881 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]