View Single Post
  #1016 (permalink)  
Vechi 04 iun 2010, 20:02:38
oanamagdalena's Avatar
oanamagdalena oanamagdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea III

Buna ,fetelor!Am cateva minute de respiro si hop si eu sa vad ce faceti!
Am vazut ca s-au schimbat maturile pe niste fiate urate ...BRRRR!!!!Nu vreau!Mai degaraba o maturica pe spinare,mai ales ca daca mai e si colorata...mai mare dragul,nu?
Referitor la burgul,asa cum am inteles, Monti il recomanda DOAR pe cel integral(pentru ca exista ,la fel ca si orezul,si "rafinat").Aceeasi poveste cu cous-cousul,il recomanda pe cel integral si nu pe cel instant.Probabil ca la cel integral este dat ig-ul(la burgul)...celalalt nu stiu daca apare pe undeva...Problema e ca in Braila oricum nu se gaseste burgul,iar cel pe care il cumparam eu in Israel,este cel prelucrat,deci nu o sa o rog pe mama sa imi ia..Probabil exista si integral,dar nu stiu unde sa ii zic sa caute!
Aussie,bine ai aparut,draga mea!Ce aiurea ca si tu,si Alexa aveti alt fus orar...ca altfel am fi stat toate mai mult la povesti!Dar bine si asa decat deloc!
Vreau sa va zic ca am papat vreo 2 linguri de orez,si alea cu noduri..Este ORIBIL!!!Asa de tare,ca abia l-am putut manca!Noroc ca am mancat la gustare 2 mere!Data urmatoare o sa il fierb pana e moale si il las la racit!Apoi il reincalzesc,deci ii scad un pic ig-ul...si ce-o fi o fi!Eu asa nu il mai pap!
Mai bine paste,al dente,ca alea macar sunt comestibile,dar orezul asta integral a fost groaznic!Cel basmati...a mai mers el...dar asta...BLEAH!!!
Mai degraba mancare de linte sau o salata de linte si am rezolvat cu cina glucidica,nu?
Gata,hai ca v-am ametit destul cu orezul meu...Ma apuc iar de treaba..asa ca va pupicesc!

Ultima dată editat de oanamagdalena; 04 iun 2010 at 20:04:51.