View Single Post
  #1016 (permalink)  
Vechi 02 oct 2011, 16:51:16
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei foste obeze - Ionely

Citat:
Anterior postat de lonely Vezi mesajul
Sincer nu ma taie capul ce sa-ti recomand pentru tranzit in afara de ceaiurile de care am discutat deja...... Adevarul e ca si mie de-abia dupa nastere mi s-a reglat chestia asta...... E intr-adevar foarte aiurea...... ma simteam balonata si pe mine ma durea si in partea stanga...... (colonul?)... tare grea ma simteam...... Poate reusesti sa intri intr-un normal....... desi e greu la programul tau.......
nici nu stiu daca ar mai fi ceva de recomandat.am incercat pastile,ceaiuri,tarate...nu vrea sa se regleze....da,colonul,si eu simt durerei.de fapt nu stiu daca sunt dureri.Sunt asa niste manifestari,parca ze zguduie colonul,nu stiu....Asa ma simt si eu,grea rau...O sa mai beau un ceai din ala desi am imrpesia ca nu e bun de nimic.E la pliculet,poate de-aia.Dar nu are gust amar cum zicea Alina si niciun efect nu are.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]