Buna fetelor,
Am dorit sa impartasesc cu voi o reteta de chipsuri super bune si naturale. Eu poftesc de multe ori la astfel de gustari sarate, asa ca am gasit o alternativa foarte buna.
Chipsurile din frunzele de napi
E foarte important ca frunzele sa fie bine spalate si uscate inainte de a le baga la cuptor!
Se rup in bucati cat mai mici, se adauga cateva picaturi de ulei si se amesteca bine, dupa care se intind pe o tava, sarea si alte condimente dupa gust se pun dupa ce au fost scoase de la cuptor.
Se lasa la cuptorul incins la 350 C pentru 12 minute, daca puneti prea multe puteti lasa cu 2 min mai mult, de preferat este sa fie mai putine, asa se vor usca uniform toate.
Eu am folosit ulei de masline, sare si piper.
Se poate folosi ulei de avocado sau ce ulei doriti, important e sa nu puneti prea mult, e prima data cand le fac, deci nu sunt perfecte. Data viitoare le voi bibili mai mult
Sper ca va ajuta, mie imi plac
, plus ca sunt foarte fericita ca am descoprit aceasta alternativa sanatoasa.
Le-am incercat prima data de la o prietena, am fost foarte sceptica,erau la un anumit magazin, ambalate, insa nu le gasesti oriunde. Iar acum ca le pot face acasa, e suuuper
!!!!
PS: de preferat sa se rontaie dupa ce se racesc!
Cam asa arata:
[ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
Pupici!