Fii o slabuta inteligenta, spune nu infometarii!!!
Discuta despre Ghidul slabitului 100% sanatos in cadrul subiectului Fii o slabuta inteligenta, spune nu infometarii!!!, parte din categoria Pregatirea pentru slabire; Citat:
Anterior postat de supergirl18
Adevarul e ca te sperii citind riscurile infometarii.Dar de obicei infometarea vine dupa o perioada ...
Bine ai venit pe Slăbuţe, comunitatea care în 2008 a pus bazele mişcării pentru stilul de viaţă sănătos din România!
Am creat pentru tine o comunitate unică şi specială. Într-o atmosferă civilizată, alături doar de oameni de calitate si cu o vastă experientă în domeniul stilului de viaţă sănătos, corect şi imparţial vei putea învăţa şi împărtăşi experienţele tale despre sănătate, alimentaţie, sport, stil de viaţă, slăbit sănătos şi alte întâmplări interesante din viaţa ta. Daca îţi pasă de viitorul ţării noastre şi a celor din jur, poţi contribui alături de noi într-un mod responsabil la promovarea stilului de viaţă sănătos, fie prin recomandarea comunităţii, fie prin relatarea celor învăţate pe Slăbuţe. Dacă ne vizitezi pentru prima dată, îţi recomandăm să citeşti ghidul începătorilor. Pentru ca să te înregistrezi, clic aici. Succes!

02 mai 2010, 13:30:24
|
 |
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!
|
Merite:
|
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: .... ....., Romania
Dieta: Atkins
Date: 158cm, 47.35kg
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
|
|
Re: Fii o slabuta inteligenta, spune nu infometarii!!!
Citat:
Anterior postat de supergirl18
Adevarul e ca te sperii citind riscurile infometarii.Dar de obicei infometarea vine dupa o perioada in care ai mancat haotic,iar infometandu-te ai impresia ca vei slabi mult si intr-un timp f scurt,ceea ce e f eronat  Si eu militez impotriva EI 
|
...mi-e, mi-ar place sa rezist intr-o ,zi sa nu mananc ,nimic...pentru a reusi sa-mi purific organismul...dar, niciodata nu am reusit...de ce?... ....altele cum reusesc sa ramana ,nemancate...
Sibel H, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 1937 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1420 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 646 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[ Calculator calorii]
|

29 iun 2010, 16:06:49
|
 |
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 23 iun 2010
Locaţie: Köln, Germania
Vârsta: 44
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 174cm, 112.9kg
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
|
|
Citat:
Anterior postat de FrozenVal
|
Acum e randul meu sa fiu noua pe aici. Nu prea m-am dumirit 100% cum sa ma invart pe pagina si forum, dar ma descurc. Descoperierea paginii m-a prins bine, exact in momentul in care, in ciuda tututor cunostintelor pe care le-am acumulat cu greu in ultimii 15 ani, eram pe cale sa ma reapuc de o dieta fulger ca sa mearga treba mai repede. Plec peste o luna la mare in Turica. Mi-am dorit de 4 ani sa merg la mare de la nunta mea si nu am mai apucat. Din pacate am avut o perioada foarte dificila, de fapt cea mai groaznica din viata mea ( mi s-a imbolnavit si a murit cineva ffff drag). In perioada asta m-am mai ingrasat 12kg pentru ca ma consolam mancand dar am reusit sa le dau jos cumva pe nesimtie. Am plecat de la 127 si acum ma invart pe la 115. Fac sport destul de regulat din februarie anul trecut sunt la o sala de fitness, de vreo cateva luni bune nu mai slabesc nimic. Adevarul e ca nici nu ma mai ingras, ceea ce e pana la urma senzational, dar nici nu mai slabesc. Asa ca as fi vrut acum sa dau in vechile obicieiuri, dar cred ca pana la urma nu am s-o fac. Poate ca e mai bine sa o iau incet ca la mare nu sunt decat 1 saptamana. Nu are rost sa ma infometez si sa regret dupa aceea ca m-am chinuit groaznic, am slabit ceva si dupa aia la all inclusive am pus triplu la loc. Eu asa fac, nu pun dublu inapoi ci triplu. E o mare calitate a mea...
Concluzia mea dupa 15 ani de cura si chin: Ceea ce ingrasa sunt curele de slabire. Daca nu tineam cura in viata mea acum aveam 75kg si era PERFECT!!!.
Arodoet, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2528 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2011 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1237 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

12 iul 2010, 11:41:31
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
Merite:
|
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 51
Dieta: personalizata,fara dulciuri,grasimi,paine si fara sedentarism
Date: 168cm, 56.5kg
|
|
Am o intrebare vis a vis de dieta mea, pe care am postat-o acum cateva zile...eu daca nu mai consum dulciuri si paine(inculsiv biscuiti,cartofi,etc) o sa am ceva de suferit ? pentru ca eu le-am eliminat 99 % si spun 99 intrucat mai sunt situatii in care ma aflu la anumite mese in care nu prea ai de ales( onomastici,etc.)....si atunci te mai atingi de o tarta,sau de ceva antreuri .
craiasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1654 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1137 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 621 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

12 iul 2010, 12:16:31
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
Merite:
|
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 51
Dieta: personalizata,fara dulciuri,grasimi,paine si fara sedentarism
Date: 168cm, 56.5kg
|
|
A,si inca ceva, poti lua magneziu si fier in dieta ? intrucat am usoare ameteli chiar daca sunt in perioada musafirilor si poate ar trebui sa o pun pe seama dietei fara alimentele amintite ? ???????
craiasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1654 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1137 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 621 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

12 iul 2010, 12:50:31
|
 |
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă Model
|
Merite:
|
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
|
|
Citat:
Anterior postat de craiasa
A,si inca ceva, poti lua magneziu si fier in dieta ? intrucat am usoare ameteli chiar daca sunt in perioada musafirilor si poate ar trebui sa o pun pe seama dietei fara alimentele amintite ? ???????
|
Categoric Vitaminele au unda verde intotdeuna.
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

23 iul 2010, 10:20:28
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
Merite:
|
Data înregistrării: 07 iul 2010
Locaţie: Gernika, Spania
Date: 166cm, 52kg
|
|
Citat:
Anterior postat de slabuta
Citeste aceste randuri cu atentie!!!
Alege slabitul inteligent, spune NU infometarii!!!
Daca astea nu te-au convins, atunci mai citeste si aceste ultime randuri:
Infometarea duce la:
- Caderea parului, deci adio coafuri si par frumos si sanatos
- Deteriorarea unghiilor si dintilor
- Deteriorarea sanatatii pielii
- Solicitarea la maxim a majoritatii organelor interne. Sanatatea inimii si a asistemului cardiovascular este pusa in pericol din cauza lipsei substantelor nutritive. Muschii, sistemul imunitar, ficatul si stomacul sunt de asemenea in pericol. Multe fete au murit chiar din aceasta cauza. Inima lor devine atat de slabita incat fac infarct chiar daca nici nu au implinit 20 de ani!
- Imbolnavirea de osteoporoza
- Infertilitate
- Lipsa menstruatie si ovulatie
- Oboseala, depresii, extenuare, insomnii
|
Plus scaderea libidoului (ceea ce este destul de"grav" pentru o fata tanara, sa nu uitam ca a face dragoste cu regularitate ne mentine tineri si sanatosi), pelozitate (puf, nu par propriu zis) crescuta.
1905, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
1905, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1670 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1153 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

23 iul 2010, 10:23:23
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
Merite:
|
|
|
Citat:
Anterior postat de craiasa
Am o intrebare vis a vis de dieta mea, pe care am postat-o acum cateva zile...eu daca nu mai consum dulciuri si paine(inculsiv biscuiti,cartofi,etc) o sa am ceva de suferit ? pentru ca eu le-am eliminat 99 % si spun 99 intrucat mai sunt situatii in care ma aflu la anumite mese in care nu prea ai de ales( onomastici,etc.)....si atunci te mai atingi de o tarta,sau de ceva antreuri .
|
Painea nu trebuie eliminata complet chiar daca esti la dieta. Mananca macar orez integral, sau spaghete integrale (sunt mai sanatoase). Sau cartof copt. Ceva..
Te vei simti lipsita de energie pt ca tu renunti la carbohidrati. Cu masura, totul este bun. Chiar daca esti la dieta. In nici un caz nu trebuie sa elimini 99%.
1905, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
1905, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1670 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1153 kcal/zi.
[ Calculator calorii]
|

23 iul 2010, 10:27:26
|
 |
(meniuri, evolutie)
|
Merite:
|
|
|
Nu cred ca iti cureti organismul daca nu mananci nimic. Dupa o sedinta de sport nu te simti purificata? Cred ca ajuta mai mult decat sa nu mananci nimic o zi...
[ Calculator calorii]
|

11 aug 2010, 12:09:58
|
 |
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
|
Merite:
|
Data înregistrării: 30 iun 2010
Locaţie: ramnicu valcea, Romania
Dieta: mancat sanatos+sport
Date: 159cm, 68.8kg
|
|
hey slabuta!!!de cand am citit acest articol nu a mai existat foame pentru mine...ma ajutat ff mult
|

06 oct 2010, 15:16:53
|
|
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 oct 2010
Locaţie: baia mare, Romania
Vârsta: 36
Dieta: dieta pe puncte
Date: 160cm, 64kg
|
|
da foarte bine de stiut asta,,, eu cerdeamca daca nu mananc slabesc,,,
|
Reguli de postare
|
|
Nu poţi deschide subiecte noi
Nu poţi să răspunzi la mesaje
Poţi să publici ataşamente
Nu poţi să-ţi editezi mesajele
|
|
|