View Single Post
  #1020 (permalink)  
Vechi 08 dec 2010, 17:23:07
lucretia184's Avatar
lucretia184 lucretia184 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 dec 2010
Locaţie: asse, Belgia
Vârsta: 50
Date: 173cm, 82.4kg
Mesaje: 572
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Weight Watchers, come in!!!

Buna Ana, fetelor

ma bucur de cunostinta, succes in schimbarea stilului de viata, asta imi doresc si eu mai mult ca orice... sunt sigura ca toate de aici impartasim aceleasi probleme/bucurii, dezamagiri, dar cand auzi ca cineva a mai slabit, ii intra pantalonii mai bine ne de sperante ca se poate.

Am zis nu ma las de forum nici cu dintii, vin la raport, mai citesc ce scrieti voi fetele si ma bucur tare mult cand mai apareti cate una. Nu stiu ce mai fac Sliviuta si Itssy... fetelor nu ne parasiti.

Este moda sa tii si un jurnal separat cu ce mancam? Eu nu am si nici nu cred ca as putea sa scriu in doua parti dar cine stie? Care dintre voi aveti acest jurnal? Azi am simtit pentru prima data foamea cam de multisor, a fost foame adevarata ca am simtit la stomac , ma bucur si pentru asta. Prea multa miscare nu am facut; sa zicem cam 1 ora plimbare in pas vioi cu fiica mea la balet si eu la bib. Desi sunt doar 0 grede bate vantul si se simte ca si cum ar fi -8-10°C. Anka la tine cum e? Chiar in Romania cum e vremea?

Ce v'a adus Mosu?

Ana, tu nu scrii ce puncte manaci pe zi?

pranz am mancat 200gr salata de cartofi - 5 p
gustarea de la 4 am mancat o portocala potrivita ca marime 0p

pana acum am consumat 7p ceea ce inseamna ca mai am 15p
la cina cred ca voi manca supa de pui si 2 felii de paine prajita cu salata verde si cruditati (rosie, castraveti, ardei, ridichii, toate taiate foarte subtiri) si 1 felie intreaga de cascaval... nu prea stiu ce sa mananc altceva si inca odata o portie salata de cartofi nu mai imi trebuie desi a fost 'divina' , am facut'o mai mult pentru sot ca el e fan.

pe mai tarziu
lucretia184, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1797 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1280 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de lucretia184; 08 dec 2010 at 17:26:00. Motiv: calcule :p
Răspuns cu citat