View Single Post
  #1022 (permalink)  
Vechi 16 nov 2010, 14:52:58
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 06

Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul
I-am zis eu de dimi Fulgutei, ca iau repede sucul de mere pana nu vii tu
mi-am facut si eu aseara salata din juma de ridiche neagra, juma de gulie si juma de telina ... n-am observat cine stie ce porniri
Blugi 27 ... Ce ma enervezi!
Ce bine ca l-ai luat ca Angi bea tot ce prinde !
Si cam ce asteptari aveai ? De porniri nu mai zic nimic ! Eu sunt inebunita dupa gulie ! Sa stii ca o sa incerc si eu combinatia asta !
Anes eu in locul tau o bateam daca ma enerva asa ,cum isi permite ea sa incapa in blugii aia cu marime asa de mica !
Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
hai sa va spun ce am facut ieri la dermatolog ( pt caderea parului)
in primul rand doctorita nu mi-a placut deloc, la inceput m-a intrebat dc sunt fumatoare( eu am vocea mai groasa si poate deaia m-a intrebat...sau o avea vreo leg. cu caderea parului?), nu sunt.Dupa, m-a intrebat dc imi cad mai mult de 100 fire de par pe zis si i-am zis ca nu cred si ca imi pare ca o obsesie sa numar firele de par...chiar am facut-o dar m-am oprit ca am zis ca sunt dusa cu capul dc le mai numar.....O fi zis ca sunt nebuna ca imi cade normal dar i-am explicat ca e o prb veche, ca nu mi-a cazut brusc intr-o luna ci in cativa ani s-a rarait vizibil!!!Ok , mi-a mai dat niste analize de tiroida si hormonale ca a zis sa eliminam si posibilitate de a fi vre-un ovar polichistic sau dereglari la tiroida..Asta cu ovarul polichistic m-a cam speriat ca am cevba dureri in stanga cateodata dar tot zic ca sunt de la ovulatie....Concluizia e ca analizele in plus nu sunt incluse in abonament si costa324ron( mi-a facut simularea ca sa vad cu cat sa ma prezint data viitoare) Extern mi-a dat din farmacie un tratament fiole + sampon...mai sunt si astea 200ron..Deci m-am scos!!!Eu i-am aratat ca mai mult in fata a cazut..nici nu s-a uitata local pe scalp..Nu stiu ce sa zic....Iar tb sa-mi iau sange!!!
Buna Crina ,ma bucur ca ai fost la dermato ,dar imi pare rau ca nu ai gasit doctoul potrivit ! Analizele totusi trebuie facute,dar poti incerca si in alta parte ,tot la privat ca nu sunt toate asa scumpe !
Sper sa fie ok toate analizele . Eu cand am fost atunci m-a cautat in cap si cu lupa ...de ziceai ca cauta ....,si mi-a dat tratament la fel din farmacie ,dar la mine nu a avut efect deloc ! A bagat-o cu faza cu stresul,ca iau pastile de dureri....astea le stiam si eu ! Sper sa gasesti un medic bun care sa te asculte si sa te inteleaga !
Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
sa va mai zic si ce lupte am avut azi-noapte sa nu mananc..Ce s-o intampla ca si dumin spre luni a fost greu , si azi-noapte m-am dus chiar in bucatarie si apna la urma am baut apa minerala sa-mi treaca si m-am dus la culcare ofticata ca n-am mancat!!!!Va dati seama am ajuns totusi in bucatarie cu gandul sa mananc...Ce urmeaza? Sa mananc probabil...Nu va zic ca ma alinam si cu gandul ca o data nu se pune ca din 21 oct pana acum dc zbarcesc nu se pune!!!Auzi!Munca mea se ducea de rapa!!!Dar nu integ de ce e asa greu acum cand a fost din ce in ce mai usor....
Nu ca acum aduc si taurul pentru tine !
De ce nu gandesti tu pozitiv ? Si anume ca ai rezistat sa nu papi cu toate ca te-ai dus ofticata la culcare ca nu ai mancat ! Asta a fost tare rau !
De ce trebuie sa-ti pui tu mii de intrebari ? Cand poti lua totul asa cum vine ,gata a trecut seara cu pricina azi o sa fie mai bine si maine la fel ...,nu ca tine daca pap ? Daca nu rezist ?
Felicitari ca ai baut apa minerala si ai fugit la culcare !
Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul
Cand am fost eu la dermatolog, pt caderea parului, aveam parul tuns scurt de tot (cam cum m-ati vazut in pozele mele vechi), dar tot era des. Ii explicam doctoritei ca pica de mi-e perina plina dimineata si ea a zis ca nu se vede, ca mai am mult ... Cu toate astea mi-a dat si mie o tona de analize de facut, iar apoi tratament cu vitamine, minerale si ceva extern si s-a stopat caderea, chiar au inceput sa creasca fire multe. Se indesea vazand cu ochii.
Anes atunci pot sa zic ca esti o norocoasa ,eu am incercat tot ce se putea incerca si nu da randament deloc si nimic ! Cred ca sunt defecta rau ! Sau cum zice mamii cand o enervez de rea ce esti nu merge nimic la tine !
Citat:
Anterior postat de feelix Vezi mesajul

. Si mie imi pica, dar sti cum este, grijile de acasa , cu cele de la scoala , plus dieta prelungita pe care o tin. organismul nostru mai ne trage un semnal de alarma ca mai trebuie sa ne oprim , dar noi tot pe a noastra o tinem.
Eu am avut probleme cu tiroida. Am facut un tratament naturist, apoi am nascut si mi s-a reglat.
Mare dreptate ai si cu toate ca suntem constiiente tot nu ne lasam ! Ce bine ca ai rezolvat prblema cu tiroida ! Si mamii este operata de 2 ori la gat de tiroida pe sistem nervos si imi este sa nu o mostenesc ,ca eu ma agit tare rau din orice,ea este o fire foarte calma si tot a facut ,dar eu care ma agit ! Mereu fac control la tiroida ,o data iese bine de 2 ori nu si tot asa ,dar tratament vad ca nu imi da ! Imi daduse intr-un timp juma de pastila ,dar pe urma nu mai mi-a dat !

Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
Crina sunt medici care din prima clipa simtim repulsie fata de ei...nu-ti recomand sa-i urmezi sfatul ..intre pacient si medic trebuie sa fie o legatura sa-l simti compatibil cu tine...cum poti urma sfatul cuiva care nu-ti inspira incredere...sfatul meu mergi la alt medic...
La noi in ro ,greu mai gasesti Angi asa medici ! Mare noroc a avut mamii tau atunci de a gasit acel doctor ! Da chiar cum se simte mamii tau ?
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]