View Single Post
  #1023 (permalink)  
Vechi 20 aug 2013, 21:55:26
miris's Avatar
miris miris este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 aug 2012
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Hipocalorica
Date: 166cm, 77kg
Mesaje: 1.003
Aprecieri acordate: 752
Am fost apreciat(a) de 422 ori in 335 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu de călătorie. Miris

Azi am fost super cuminte alimentar vorbind. Ma bucur de cate ori am o zi curata de felul asta. Si ieri am mancat curat si am facut si sport. Daca reusesc sa revin la ritmul meu de odineoara, sper sa vad iar minus la cantar. Am incredere in felul asta echilibrat si armonios de a slabi, mancand de toate, dar cu masura. In toata periada asta de relativa mentinere, adica de vreo 5 luni incoace, m-am tot frasuit cum sa fac sa dau jos grasimea asta ramasa. Mai mult sport... ok. Dar la capitolul alimentatie?

Am cochetat foarte mult cu gandul de a restrictiona carbohidratii: un fel de ketogenica mai blanda. Tot citind despre asta, intreband in dreapta si in stanga, am ajuns la concluzia ca e destul de riscant. Ideea de dieta pe are sa o urmezi pentru o perioada limitata de timp (pentru ca nu m-as vedea mancand low carb pentru totdeauna) imi repugna. Bun, slabesc ceva kg mancand asa, si apoi? Ce se intampla dupa ce revin la alimentatia cu de toate?
Ei, bine, si aici ii multumesc Claudiei ca m-a ajutat mult sa vad clear in privinta asta, dupa revenirea consumului de carb la nivelul moderatiei cu care sunt acum obisnuita, ma cam paste asezarea la loc a kg pierdute. Thanks, but it's not for me!
Asadar, raman la buna, batrana, sfanta, cumintica mea hipocalorica. Chiar sunt curioasa daca mai reusesc sa dau jos tinand-o ca la carte, adica cu exceptii dulci mult mai rare decat pana acum, cu cantarirea alimentelor grase, cu vointa si sport. Asadar, am pornit de ieri cu mancare cat mai clean (cu exceptia inghetatei slab calorice) si miscare de 3 ori pe saptamana. Daca reusesc sa fiu constiincioasa macar o luna, sunt curioasa care va fi bilantul,

Azi sunt optimista. Maine sper sa fiu cel putin la fel!
miris, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2193 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1676 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de miris; 20 aug 2013 at 21:57:34.