Subiect: Jurnal JEN
View Single Post
  #1025 (permalink)  
Vechi 08 dec 2011, 11:18:25
Jen's Avatar
Jen Jen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 iul 2011
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Hipocalorica
Date: 156cm, 44.4kg
Mesaje: 2.411
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal JEN

Citat:
Anterior postat de Polux Vezi mesajul
Neata, Jen!
Ce idee super! Cu ce scrii globurile? Cu pix de ala cu gel cu pixu subtire merge? Mi-ai dat o idee de Craciun!....

2 randuri de ciocolata inseamna 4-6 patratele? Mie nu mi se pare atat de nociva ciocolata, mult maiu nocive mi se par prajiturile (pentru silueta mai ales)

Ciocolata amaruie cu peste 80 nu iti place? Are mai multe calorii ca e mai grasa, dar are putin zahar. Plus ca daca o gasesti bio cred ca e chiar sanatoasa.

La mine placerile culinare "vinovate" sunt vinul (subliniez, nu sunt alcoolica, ci imi place sa beau 2 pahare din cand in cand in cand), fibrobarul, casul afumat, alunele si ciocolata de casa facuta de soacra-mea (singura ciocolata de casa care imi place)

Jen, eu sincer nu cred ca ca de la 2 kg in plus fata de vara trecura ai asa diferenta la abdomen. Mai ales ca ai niste picioare asa subtirele! E visul meu sa am coapsa 48 cm. Trebuie sa mi-l indeplinesc curand ca vrea sau imi blugi.

Distractie la bazin, pun pariu ca arati super!
Salut Polux
De obicei scriu nume si anul, depinde de locul pe care il am la dispozitie, ca sunt multe chestii pictate pe globuri si mult sclipici. Pe al meu de anul asta, am scris numele meu si numele prietenului meu e globul nostru
E un soi de marker permanent colorat, anul asta am luat auriu, pana acum am avut argintiu, cu pixul se duce. dar is tare dragute asa personalizate

Da, 6 coscute de ciocolata, eu is socata de mine, pentru ca pana prin anul 1 de facultate, nu puteam sa pun gura pe ciocolata, si de ma plateai nu o mancam, nici ciocolata cat si restul dulciurilor in general, rar sau foarte rar mancam, iar prajituri mai niciodata.
Dupa anul 1, am inceput sa mananc ciocolata cu menta, iar anul asta am abuzat de-a dreptul de dulciuri dupa ce o luna intreaba nu am pus in gura nimic dulce si nimic ce continea zahar..dupa acea luna, insa, timp de 2 saptamani am mancat ca o apucat prajituri de la cofetarie, zi de zi ... si de atunci m-am dereglat complet.
Imi place si ciocolata amaruie, insa nu asa de mult ca si Milka

Eu daca as avea o placere vinovata, e painea la care nu pot sa renunt de nicio culoare, si nici nu vreau, desi poate ar fi indicat sa reduc cantitatea ei, mananc intr-o zi si cate 300-500gr

Sa stii draga mea, ca se vede diferenta, serios, eu cand pun, pe burta pun prima data, si cand slabesc slabesc de la picioare, deci picioarele mi-s si acuma subtirele, nu zic nu ... dar burta a crescut.
Mereu a fost burta pacatul meu.

Tu ce mai faci? Sa inteleg ca tu ai forma para? Mereu fetele astea se plang de picioare si cele mar, de burta si talie [care e deasemenea si cazul meu]
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...-jen-9975.html
I win. That's what I do!

[01/11/2011] [01/03/2011]
Talie - 65cm 67cm
Bust - 85cm 87cm
Solduri - 87cm 90cm
Coapsa -47,5cm 50cm
Colac -77,5cm 81cm
Jen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1493 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 976 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 977 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]