View Single Post
  #103 (permalink)  
Vechi 10 iun 2015, 12:34:29
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 56
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 65.5kg
Mesaje: 9.475
Aprecieri acordate: 6.794
Am fost apreciat(a) de 14.587 ori in 6.581 mesaje
Implicit Re: Frumoase in costum de baie - Concurs de slabit si mancat sanatos iunie-iulie 2015

Citat:
Anterior postat de costina89 Vezi mesajul
salutare fetelor cred voi urma si eu calea Loredanei,oricat as vrea sa imi fac timp pentru mine nu reusesc,copii imi ocupa 90%din timp si decat sa va incurc mai bine ma retrag.
Plus ca nu prea am inteles ce avem voie sa mancam,ce considerati mai exact mancare sanatoasa si nesanatoasa?sunca presata,cacaval,branza topita,crenwusti in ce categorie intra?


pai si daca intr-o zi am mancat o shaorma care banuiesc ca are ceva calorii si o ciocolata ....ca poate nu am avut timp sau am avut o zi mai proasta dar ma incadrez in 1200 calorii de ce sa fiu depunctata....clar cu shaorma si ciocolata nu poti slabi.
Sau am mancat fistic toata ziua cca 300gr.....nu ar trebui depunctate menurile parerea mea....



jess eu daca ma apuc sa mananc 1200 calorii din mancare sanatoasa si sport la sfarsit de saptamana voi avea -2 sau 3kg....nu ma poti acuza ca fac foamea.....fiecare are metabolismul lui.

Ideea e ca e poate mintii intro veselie la meniuri,daca o facem ne mintim pe noi.....si pt ce o facem ca a nu aveam minus la meniu? de aceea zic ca nu ar trebui depunctate meniurile ....mai bine suntem sincere spunem exact ce am mancat si cat sport am facut si s.ar puncta cate kg am slabit,cat sport am facut si notarea meniurilor(min 1200calorii),doar notarea lor nu si ce contin .Este parerea mea si sper a nu fi deranjat pe nimeni.


Intrucat nu m-am decis daca renunt sau nu...pana ma lamureste cineva cu mancarea voi pune cele doua meniuri
Luni:md:smothie 700ml(un mar mareee,o portocala ,6 nuci hidratate)
G1:jumatate de avocado
pranz ,G2 si cina:pastile si ceai de sunatoare ,fierea bila sau cum io spune ma tinut la pat de la ce?nu stiu ca imi venea inapoi numai ou ,iar eu ou nu am mai mancat de vreo 6 zile..clar tot ce am mancat am dat afara
Marti:md G1 si pranz:pastile si ceai de sunatoare
Cina: branza slaba de vaci care oricum am vomitat-o si paine prajita
Astazi sunt un pic mai bine dar am luato usor cu mancarea.
Shaorma, ciocolata - ambele au multe calorii - nu s-ar depuncta pentru ca nu au calorii - se depuncteaza pentru ca sunt fast food si respectiv contin zahar.

sunca presata,cacaval,branza topita,crenwusti - mancare nesanatoasa dar acceptabila daca e in cantitati rezonabile - nu cred ca se depuncteaza. Pentru sanatatea noastra e bine sa le evitam. Sa le consumam ocazional.

eu daca ma apuc sa mananc 1200 calorii din mancare sanatoasa si sport la sfarsit de saptamana voi avea -2 sau 3kg....nu ma poti acuza ca fac foamea.....fiecare are metabolismul lui
- in acest caz esti o norocoasa - si ideea concursului este tocmai sa mancam sanatos si sa slabim. Ce te opreste sa mananci sanatos?

__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1185 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Michelina; 10 iun 2015 at 12:40:55.
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Michelina:
costina89 (10 iun 2015), Mihaela1006 (10 iun 2015)