View Single Post
  #103 (permalink)  
Vechi 18 feb 2011, 10:52:13
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnal de pisicutza - viitoare slabuta (pufik)

Salut, Pufi! Imi pare asa de bine ca ti-a priit sistemul nou! Sa stii ca principiile sunt luate in special din dieta Montignac, desi am redus cantitatile (la Monti poti manca dupa pofta), si am adaugat cateva indulgente (ai voie si ceva grasime cu carbo, dar nu mult). Sa stii ca si eu mi-am schimbat nitel regimul alimentar in ultimele zile, pentru ca incepusem sa ma umflu si eu si ma simteam foarte rau. Doua zile de la inceperea noii strategii mi-a revenit burta la normal si ma simt mult mai bine.

Azi ma duc la sala pentru primul antrenament -- e gratis, merg sa ne cunoastem si sa ma convinga sa imi fac abonament pentru un an. Nu e foarte scump: pe luna e echivalentul unui fel de mancare principal la un restaurant de buget (nici McDonalds, dar nici un restaurant de 4 stele). Un avantaj e ca acelasi studio are sali in mai multe orase din Germania, Austria si Spania si cu legitimatia de la ei poti sa te antrenezi oriunde vrei oricand vrei ori de cate ori vrei. Dezavantajul e ca trebuie sa platesti pt cel putin un an.

Eu nu vreau sa-mi fac muschi de culturist. Pe de o parte vreau sa-mi imbunatatesc un pic circulatia si rezistenta, ca sa joc mai bine fotbal (da, stiu, e un motiv neobisnuit pentru o fata), Pe de alta parte trebuie sa incep sa-mi construiesc o baza musculara la spate, piept, umeri, abdomen, si poate si la brate. De cand am inceput sa slabesc m-am concentrat foarte mult pe picioare si am uitat de rest. La inceput vreau sa incerc sa completez fotbalul cu exercitii la sala o data pe saptamana. Apoi vreau sa ajung la trei zile de sport pe saptamana.

Moderatie, ca nu sunt la slabit, ci la mentinere.

Daca e bine la sala, iti dau si tie de veste. E bine sa cauti alternative comode pentru stepper-ul tau, si poate ar merita sa mergi si tu la sala. Vedem cum merg treburile.

Intre timp, iti sugerez sa incerci sa scapi de dependenta la cantar un pic. Bine, ma bucur ca te simti bine si ca te ajuta cantarul, dar incearca sa scapi de dorinta sa verifici asta: incearca sa ai mai multa incredere in ce-ti spune trupul tau si oglinda -- cat de bine te simti tu -- decat in ce zice cantarul. Asta iti da mai mult control si cand esti in calatorie, departe de cantar, si iti da si mai multa siguranta de tine.

Iti urez mult succes, si mai pune meniuri din cand in cand. Pe de o parte asta iti da o arma psihologica (daca stii ca pui meniul ai sa incerci sa-l faci cat mai "ortodox", ca sa nu te musc eu si celelalte fete), Pe de alta parte, poate meniurile tale vor inspira alte fete in aceeasi situatie.

Te pup dulce,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]