View Single Post
  #1030 (permalink)  
Vechi 31 oct 2010, 14:07:08
oanamagdalena's Avatar
oanamagdalena oanamagdalena este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 54
Dieta: Montignac
Date: 149cm, 48.9kg
Mesaje: 3.626
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 16 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VI

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul
Offff, hai ca mi-au trecut nervii. Sa incerc sa rescriu mesajul initial.
Magda, multumesc mult pt retete. Am si eu o conopida in frigi, azi ies si la cumparaturi, asa ca maine ma pun pe gatit bunatati. Poate imi mai iau o conopida. Sa vad.
Flori, esti fantastica. Felicitari si nu te lasa!
Crissa, am vazut ca s-a mai dus unul. Felicitari! Si ma bucur mult de tot ca acum consiliezi si alte persoane care sunt in aceasi situatie in care tu ai fost. Bafta multa!
Cris, petrecere placuta si spor la pregatit dovleacul. Al meu ar fi in culmea fericirii daca ar ninge si aici. E un copil de 27 de ani. Dar e tare scump!
O duminica placuta tuturor!


Si ceva conform si de la mine...

Pupam fata noastra draga!
Citat:
Anterior postat de nicoleta100 Vezi mesajul
Salutare!!!
Am venit sa va anunt ca va parasesc,dar numai din punct de vedere al dietei,vreau sa incerc o hipocalorica ,sa vedem(m-am ingrasat si acest lucru ma enerveaza)! Sper sa ma mai primiti in vizita la voi!!!
Va doresc o zi minunata!!!
Succes in ce ti-ai propus!Eu una nu as putea tine vreodata hipocalorica,la cat sunt eu de gurmanda si la cum sunt invatata sa mananc..dar e alegerea ta!Te mai asteptam pe la noi!
Citat:
Anterior postat de crissa08 Vezi mesajul
cam asa fac si eu saramura, de ani de zile, tot cu apa calda si nu am probleme si tot cu vreo lingura de sare la un litru de apa, acum sunt mai lenesa, pun o mana de sare la toata galeata!!! adica stiu ca am vreo 8 galeti de apa, jumate din ultima galeata o pun pe aragaz cu toata sarea!
Mai intru si pe aici!
Mi-ai dat o idee cu ficatul cu soia si prazul cu pipote, conopida cu branza mai fac si eu, ca seamana cu macaroanele cu branza, dar eu nu folosesc multe oua la preparat nicio mancare.
Te pup!
uite,acum doar ce am facut "icre de conopida".Minunate!O sa va pun imediat si poze si reteta.
Citat:
Anterior postat de lady musette Vezi mesajul

Conopida nu ai fierto nu? Arata delicios. Multumim de retete sunt minunate
Cu placere!Conopida nu am fiert-o!
Citat:
Anterior postat de Purple flower Vezi mesajul
Buna dimineata Monti girls
Ieri nu am mai apucat sa va scriu deoarece a fost o zi foarte frumoasa si insorita, ne-am plimbat mult , a trebuie sa mergem si la shopping, ne-am intlanit cu niste prieteni...insa am citit din urma ...
Dupa cum va spuneam , astazi de dimineata a fost ziua mea de cantar....Se pare ca in cele 2 saptamani de diversificare tinute am mai pierdut 500 grame....
Mda, nu este un rezultat foarte bun, dar pentru mine este ok ....
Totusi, acest rezultat ma face sa ma gandesc la urmatorul lucru ....Daca nu tineam varianta dr Man ci direct faza 1 Monti (sau diversificarea la noi) as fi pierdut 1 kg/luna?
Mi se pare foarte putin si cred ca as fi renuntat foarte repede ....
Nu imi explic sincer , poate am dat asa de putin jos pentru ca la noi diversificarea e ulterioara saptamanilor de slabire cand mancam mai hipo si nu avem voie deloc orez basmati, paste, cioco 80%, gem, lapte, si alte chestii pe care le-am mancat eu saptamanile astea de diversificare.
Oricum, dupa 2 luni in cap de dieta, am dat jos rotunjoara cifra de 5 kg in total.
Este prima data cand nu m-am infometat, prima data cand nu am renuntat la dieta din cauza dulciurilor, prima data cand nu am avut abateri . Ma bucur ca cele 5 kg nu sunt 3 kg apa si 2 kg grasime..... si ca toate hainele din vara imi sunt largi , ceea ce inseamna ca din masa grasa am dat cel mai mult jos...
Asadar, m-am hotarit ca ultima luna de Monti faza I sa o continui pe modelul de pana acuma, 14 zile slabire + 14 zile diversificare.
Astfel, azi incepe noul ciclu de slabire, sa nu va mirati de micul dejun ca va fi mai sarac ca de obicei.
Meniul de azi, ziua 57:
09:00 1 mar
09:30 o felie paine SM
13:00 300 g piept de pui la gratar + salata (salata verde, rosii, oregano, 1 lg ulei masline)
18:00 salata de ton (castraveti, rosii, oregano, 100 g masline negre, o cutie ton)
Va doresc o duminica frumoasa fetelor !
Felicitari pentru rezultate!

Deci va recomand din suflet sa incercati.Se face super usor,iar rezultatul e unul delicios!

Icre de conopida:
  • o conopida potrivita ,fiarta in prealabil si racita(scursa foarte bine de apa)
  • smantana cat mai grasa si mai gustoasa(nu va zgarciti,ca doar nu mancati o cratita de "icre",ci o sa papati o lingura doua langa ceva carnita si legume,asa..ca garnitura).Se pune functie de cantitatea si de consistenta conopizii(sa iasa o crema asemanatoare icrelor-eu am pus cam 4-5 linguri pline,cred)
  • usturoi zdrobit(mie imi place mai usturoiat,asa ca am pus cam 1/2 de capatana mare)
  • sare si piper
  • putina zeama de lamaie
Puneti toate ingredientele in robotul de bucatarie si in 2-3 minute ati terminat!

O minunatie!