View Single Post
  #1031 (permalink)  
Vechi 18 mar 2010, 10:41:46
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: Vreau sa ma micsorez ... de la 120 kg la ...

Citat:
Anterior postat de Aida35 Vezi mesajul
mmmm , nu la toata lumea merge chestia asta , ca va merge si va slabi , ca vei umbla dupa el si vei slabi ... eu sunt trecuta prin asta si la mine nu a mers deloc asa
...
Cat despre Dani , e cam greutz la varsta lui , acum va incepe sa mearga si ii va solicita foarte mult gleznele si picioarele care abia acum se intaresc. Sper ca are ghetute inalte.
Cat despre alimentatie ... e foarte greu. Si pe mine ma bate sot la cap sa pun biscuite in mar , dar eu refuz cu desavarsire , nici paine nu o sa vada nici dupa 8 luni , mai ales ca nu isi ia nutrientii necesari din fainoase . Interesant este ca asa cum ii obisnuim acum , asa vor fi mai tarziu. Eu merg pe principiul ca daca nu are voie alcool de ce ar avea voie sucuri din comert care sunt pline de atatea capcane ...?
clar! ghete inalte de buna calitate, oricum trebuie! e o investitit fff importanta ce musai trebe facuta!
nici eu nu le-am dat fainose, pana tarziu. pe fiimea au umflat-o cerealele milupa. biscuiti, n-au capatat pana tarziu. le faceam eu piscoturi de bebe.
iar sucuri, kinderii mei nu vad nici acum ... socati se uita cand apare cate un suc in casa (de 2-3 ori/an)
e greu intr-adevar sa-i obisnuiesti sa manance sanatos. dar depinde mult si de gustul/preferintele copilului. astea se poti educa, dar le poti schimba radical.
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]