View Single Post
  #10379 (permalink)  
Vechi 10 iun 2012, 12:24:38
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul
Buna dimineata!
Desi e devreme,trecut de 5, pot spune ca am inceput bine ziua. Nici somn nu imi e desi am stat toata noaptea treaza. Am urmarit un concert in memoria lui Bob Marley, un concert din 1999, la implinirea a 18 ani de la moartea marelui rastafarian. Vreau sa spun ca m-a emotionat pana la lacrimi aproape. Nu am vazut niciodata atata daruire, atata unire, iubire, pace si sinceritate de cand ma stiu. Au cantat mai multi " grei" ai muzicii reggae si nu numai, piesele lui Marley, inclusiv familia lui. A avut un mare impact emotional asupra mea!Cu cata fericire si optimism au putu sa cante!Superb!De-a dreptul impresionant!

Acum ce sa mai zic, sunt fresh, desi nu am dormit deloc si mi-a bubuit bassul din club in creieri si in piept.Nici nu stiu daca o sa dorm cand ajung acasa.Stiu ca trebuie sa fac un drum pana in oras sa caut cadoas pentru sorela, maine e ziua ei, distanta de 4 zile intre noiApoi o sa ma ocup de iubi, il prin cateva ore acasa, pana cand pleaca la serviciu.Azi am sport in program, ca ieri nu am facut - am dormit aproape toata ziua, apoi sunt aici, cu voi

Sa aveti o zi de duminica linistita si relaxanta!
Va pup!
Si sa mai adaug ceva la acest mesaj scris de dimineata, incep hipocalorica exact de unde am tickerul.Nu m-am ingrasat dupa zilele alea de rontaiala!So....69, here i come!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]