Subiect: Jurnal Romina
View Single Post
  #1038 (permalink)  
Vechi 17 aug 2012, 07:50:37
rommyna's Avatar
rommyna rommyna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 25 ian 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: kind of stil de viata sanatos
Date: 150cm, 68kg
Mesaje: 5.544
Aprecieri acordate: 4.292
Am fost apreciat(a) de 3.392 ori in 1.761 mesaje
Implicit Re: Jurnal Romina



Neata fete! Eu imi servesc cafeluta la aceasta ora si va scriu din fata calculatorului de la munca...deci da...prima zi de munca dupa concediu

Sunt foarte entuziasmata si fericita, sunt intr-un moment de multumire al vietii mele, desi am multe activitati si provocari, viata mea este din ce in ce mai frumoasa.
Dupa cum va anuntam ieri ne cautam casuta...o sa fie greu, o investitie in timp si un credit pe zeci de ani, dar va fi casuta noastra Aseara am si vazut un apartament, astazi ne ducem sa vedem altele...Speram ca pana pe 1 sept sa ne gasim "the dream house".

La munca deja am primit de lucru, lucrurile stau mai bine decat speram eu Deja am primit de lucru....voi scrie un articol pentru o conferinta internationala....deci am de citit, documentat si de pus la punct engleza mea de balta. Sunt super bucuroasa!

In ceea ce priveste dieta, nu mi-am impus restrictii pe perioada ce a trecut, doar mi-am limitat portiile. Abia astept sa-mi treaca CM ca sa ma pot reapuca de sport...chiar imi lipseste miscarea. Ultima data am alergat duminica dupa-amiaza 2 km Stiu ca inseamna putin, dar pe mine m-au ajutat sa scad in cm la gamba, genunchi, coapse si solduri

Va urez o zi frumoasa si un week-end placut...Va tzuc!
__________________
Jurnal Romina
“People are just as happy as they make up their minds to be.” ― Abraham Lincoln