View Single Post
  #10381 (permalink)  
Vechi 17 ian 2013, 20:30:12
jessik's Avatar
jessik jessik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

uh sper sa nu am dureri, ca pe mine si acum ma dor sfacurile, si pielea,am auzit ca sunt aparatori pt sfarcuri si aureola, si nu mai doare pielea, dar pacat de bebe ca nus imte pielea, dar bien ca este o optiune.
eu mereu visez ca il alaptez pe bebe si ca e frumos haha/..
am mai vazut si eu pe net cum se face,
de taietura mi-e frica si mie, daca se poate fara ar fi fantastic.. ca e posibil.. chiar daca dureaza expulzia mai mult..
iar am avut putine dureri azi noapte la 3, de abia astept sa vb cu doctorita, voi ati avut contractii asa devreme? nu dureaza mult cam juma de ora asa semi dureroase, cateodata se intareste burta pe jumate, se baga acolo bebe, nu stiu,.
in rest ma doare coloana si picioarele cat staui la servici cateva ore, obosesc repede, se umfla picioarele, retin apa..ma doare vezica, ca tot aqm senzatia de pisu, si e f putin.. am niste staari.. mrrr
ce chestii mai trebuie de cumparat la bebe, adica eu tre sa iau patut paturica, ceva de pus pe saltea, chestiid e ingrijit..crema.. de astea... in spital habar nu am., ca multe imi dau ei.. nu stiu ce sutien de alaptat, crema..uh sa mai vb cu doctorita...
as mai cere un eco, sau nu stiu, stiu ca imi afce inca unul oricum inainte de nastere..
in rest nu stiu nimic
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat