Subiect: L-carnitina
View Single Post
  #104 (permalink)  
Vechi 09 apr 2012, 23:55:08
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: L-carnitina

Citat:
Anterior postat de Alexik Vezi mesajul


Da.Pai iau atunci cand fac sportul(Adica o zi da o zi nu).In rest in ziua in care fac sportul acasa si nu la sala iau niste pastile cu l-carnitina si omega (n-am luat un timp pt ca nu prea au efect, au prea putina carnitina)

Pe langa carnitina praf cu fructoza exista si fiole.Fiolele stiam ca sunt fara fructoza , doar carnitina pura.Cred ca sunt putin mai scumpe , asa ca momentan merg pe praf , ma ajuta la sala +dau jos in final!

Eu din ce am vazut nu e buna pt cei ce au probleme cu stomacul, gen gastrita..
Eu n`am probleme de genul asta cu stomacul. Nush ce sa fac, ma mai gandesc daca le iau sau nu. Parca totusi nu vreau sa slabesc Eu credeam ca e doar pt energie, iar fructoza aia nu inteleg ce rost are, au bagat`o aiurea.

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul
Exista si praf si lichida fara adaos de indulcitori. Si eu as evita fructoza tot din acelasi motiv, pana la urma e un zahar care nu e necesar organismului. Mai bine mananci un fruct. Nu stiu daca e mai scumpa pe administrare, asta trebuie sa calculezi. Dar, din ce stiu, produsele Redis sunt mai slabe decat celelate firme.

Alexik, din ce am vb cu prietenul care e antrenor, L-carnitina se ia zilnic, in zilele de pauza sa ia inainte de micul dejun.
Tu de unde iei fara adaos de indulcitori? Ca nu vreau sa stau sa dau comenzi pe site`uri acum.. Pai tocmai, mai ales ca in ultimul timp mananc foarte multe fructe, nu vad ce rost ar mai avea inca o doza de fructoza Inainte de micul dejun cu cat trebuie luata in zilele de pauza?
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat