View Single Post
  #104 (permalink)  
Vechi 08 sep 2011, 21:24:09
ilse's Avatar
ilse ilse este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 12 iul 2011
Locaţie: sibiu, Romania
Vârsta: 30
Date: 160cm, 56.6kg
Mesaje: 143
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul emei (ilse)

tocmai am ajuns acasa dupa o incercare esuata de a merge la cineva ce locuieste la 2 strazi distanta (precizez ca strazile sunt lungi, asa ca o mica scuza). n-am putut. mi-a fost prea frica si am venit inapoi. asta ca sa iti citesc mesajul plin de ,,poti" la intoarcere. mai incerc maine. de o saptamana tot incerc
da, da, din sibiu sunt ooo, pacala, am auzit de el, stiu si unde e cabinetul lui. acum ceva timp mergeam aproape zilnic prin fata blocului ca avem pe cineva cunoscut in zona aia. si stiu ca mi-a atras atentia acea pancarta cu numele de pacala. a mers si o colega la el sa-i prescrie niste medicamente pentru trac si mi-a zis ca i-a placut mult cum a vorbit.
acum ca mi-ai spus si tu, as merge acolo, dar mama mi-a facut deja programare la o doamna pe care a recomandat-o medicul cardiolog. din aceeasi clinica. offf, sincer nu ma atrage deloc ideea de a merge la psihiatru fiindca cred ca nu acolo e sursa problemelor. sunt aproape sigura ca nu ma va ajuta cu nimic.... ma enerveaza ca toti medicii la care am mers mi-au spus ca ar fi bine sa trec si pe la psiholog sau psihiatru. chiar asa mecla de dereglata mintal oi avea?
ilse, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1509 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 992 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]