Subiect: Jurnal August
View Single Post
  #105 (permalink)  
Vechi 23 sep 2010, 13:57:19
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnal August

Oana, cand o citesc pe Monica si vad ca mereu ne scrie de mancare sanatoasa si sportul pe care il face, am senzatia ca e ea acolo in poza de la avatar. Bravo, doamna Mona, sunteti harnica, le faceti pe toate in timp asa putin, vorba lui maica-mea "nu stiam cu cine stau de vorba". Tot respectul.

Si pe langa asta sa ne intoarcem la August (desi parca ar fi mai bine sa ne intoarcem in luna august, ca-mi ingheata degetele cat tastez pe-aci). Felicitari pentru noul prefix! Parca e alta treaba sa zici ca ai 50 de kile (bine, cincizeci si ceva acolo) decat 60. Si chiar te rog sa te uiti peste abdomenele acelea, nu-s nici grele, nici nu dureaza mult si rezultatele-s fix pe invers: usoare si dureaza mult. Doamne ce-am mai ras si eu cand am vazut ca ai scris de sot, de te mai vede si facand abdomenele acelea zice ca te pregatesti pentru intalnirea cu nemtii nostri sufocati de muschi.

Dar nu te mai retin pentru ca ai treaba, salutari multe din hamacul meu invizibil si inca o data bravoooo ( ) pentru scadere.

Ah, da, Brumita e prea slaba, imi place ca e tonifiata, dar asa de slabaciune parca n-as vrea sa ajung. Nu zic ca m-as supara si-as plange daca m-as trezi maine dimineata aratand asa, dar o fi bine si pe la 60 de kile pentru mine.


__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]