Subiect: Jurnalul Crissei
View Single Post
  #105 (permalink)  
Vechi 01 dec 2010, 19:31:34
crissa17's Avatar
crissa17 crissa17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 nov 2010
Locaţie: Bucuresi, Romania
Vârsta: 32
Dieta: disociata
Date: 170cm, 80kg
Mesaje: 565
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Crissei

Citat:
Anterior postat de micutza1 Vezi mesajul
Draga Criss eu cand iti spun niste lucruri ti le spun pentru ca am trecut prin anumite experiente prin care tu nu ai trecut si stiu umpic mai mult decat tine despre acest domeniu. Unde esti tu acum am fost si eu insa am invatat sa ascult.
De cand ti-ai facut jurnalul am incercat sa iti dau diferite sfaturi - nu trebuie sa spui ca iti pare rau asta este ... Uite eu sunt adepta zicalei : Capu face capu trage nu am incercat niciodata sa dau sfaturi sa ajut ... insa cu tine ti-am zis 2-3 lucruri mai mult pentru ca am o surioara in Romania ... care si ea are probl cu ceva kg in plus.. din pacate nu vorbim,,, asa ca pentru ca tu esti ca ea am zis sa iti impartasesc cateva lucruri .
Nu vreau sa insist pe o tema care vad ca nu duce la rezultat asa ca faci ce vrei cum vrei este dreptul tau!
Succes!
Si eu tin cont cat pot de sfaturi, si iti multumesc. Tot timpul le-am citit si am incercat sa tin cat de mult posibil cont de sfaturile pe care mi le-ai dat.

Chiar uite azi am mancat 800kcal si ma simt vinovata ca am mancat atata orez. Maine o sa mananc un borcan de spanac....adik nu stiu cate calorii plus fulgii de seara si un fruct o sa se faca in jur de 100. Incerc. Nu vreau sa te superi pe mine sau asa.... Te pup
crissa17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1177 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]