View Single Post
  #105 (permalink)  
Vechi 31 ian 2011, 19:22:53
cutesuzy's Avatar
cutesuzy cutesuzy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 19 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Atkins
Date: 175cm, 69.5kg
Mesaje: 71
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cate kg ai slabit pana acum?

Citat:
Anterior postat de OtiliaIon Vezi mesajul
Buna,

Daca nu esti cu probleme cardiace atunci nu ti-o recomand. Trebuie sa incepi ceva ce sa poti sa duci o viata altfel nu o sa dai jos kilogramele decat temporar. De asta nu trebuie sa fie ceva prea drastic.

In primul rand trebuie sa intelegi ca scopul mancarii e sa aduca organismului energie. Si ca sa slabesti aceasta energie din mancare trebuie sa fie mai mica decat cea pe care o consuma corpul de-a lungul unei zile. De aceea eu ti-as recomanda dieta hipocalorica, cand pe parcursul unei zile mananci 3 sau 5 mese care adunate nu depasesc 1000-1200 de calorii.

Pe site in sectiunea Meniuri gasesti calculatorul de calorii care o sa te ajute sa-ti monitorizezi meniul, sa gasesti alimente cu un anumit nr de calorii.. Norocul nostru e ca desi nu e ceva prevazut in lege totusi aproape tot ce luam de la hyper are pe ambalaj continutul caloric.

In felul acesta o sa-ti fie usor sa mananci aproape orice, mai trebuie doar sa ai grija CAT mananci. Ideal e sa mananci de 5-6 ori pe zi cate 100-200 de calorii la fiecare masa. In felul asta n-o sa-ti mai fie foame.

Daca mananci 200 de calorii in plus te uiti la calculatorul de calorii sectiunea de sport si vezi exact cate minute trebuie sa dansezi de exemplu ca sa le dai jos.

Intr-o luna o sa stii pe dinafara multe numere si n-o sa mai trebuiasca sa intri pe site sau sa verifici un tabel de calorii, iti va intra in obisnuinta sa mananci putin si des, putin din orice, si-apoi o viata iti vei controla f usor greutatea.

De ce sa ne chinuim cu diete drastice cand este atat de usor sa slabesti sanatos? Cand vei ajunge la greutatea ideala tot ce trebuie sa faci e sa cresti aportul caloric ca sa te mentii.

Nu uita sa folosesti lotiuni ca sa nu ramai cu vergeturi si sa faci ceva exercitii pentru bust din cand in cand ca sa pastrezi fermitatea sanilor.

Sa-mi spui daca te mai pot ajuta ca vreun sfat si succes!
metoda asta mi se pare cea mai "suportabila", daca s-a intamplat sa iti fie pofta de ceva si ai mancat in plus mai stai o jumatate de ora pe banda de alergat
cutesuzy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2096 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1579 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1580 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat